Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fenerbahcefk altındag
Normal Tactiek bbb
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen tragisch
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Vlaeminck rent richting de bal. Yedi verovert de bal door een tackle van achteren. Yedi passt de bal in één keer door. Pekkan heeft problemen om de bal te vangen. Pekkan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Prokopowicz probeert de bal met de borst te controleren. Ortakoğlu is nu in balbezit. Prokopowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prokopowicz krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Pekkan met een sublieme pass. Kołtun heeft problemen om de bal te vangen. Kołtun speelt de bal door. Açıktan rent richting de bal. Açıktan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hotanen onderschept slim de pass. Pekkan probeert naar een medespeler te passen. Hotanen speelt de bal door. Enciso rent richting de bal. Enciso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Grondin onderschept slim de pass. Grondin met een sublieme pass. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - altındag 0:1

38e minuut.
Şanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlı probeert naar een medespeler te passen. Brejza is nu in balbezit. Brejza draait met de bal, schiet en ... Çiftelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - altındag 0:2

43e minuut.
Açıktan onderschept slim de pass. Pekkan is nu in balbezit. Açıktan rent richting de bal. Pekkan rent richting de bal. Pekkan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahcefk 46%, altındag 54%.
fenerbahcefk - altındag 0:2

52e minuut.
Doeltrap. Krzyśków trapt de bal weg van het doel. Kayı kopt de bal weg. Pekkan rent richting de bal. Pekkan draait met de bal, schiet en ... Krzyśków bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - altındag 1:2

70e minuut.
Şanlı rent richting de bal. Şanlı probeert naar een medespeler te passen. Prokopowicz speelt de bal door. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Yedi met een sublieme pass. Pekkan rent richting de bal. Pekkan speelt de bal door. Açıktan bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıktan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahcefk 44%, altındag 56%.
fenerbahcefk - altındag 1:2