Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
altındag fenerbahcefk
bbb Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13 gemiddelde waardering 16.5
tragisch Schieten waardeloos
tragisch Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prokopowicz met de inworp. Enciso probeert naar een medespeler te passen. Hotanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotanen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altındag 54%, fenerbahcefk 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
altındag - fenerbahcefk 0:0

52e minuut.
Daar is Kołtun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yedi met de inworp. Örge geeft een lange en hoge pass. Açıktan krijgt zijn hoofd ertegen. Krzyśków kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Grondin onderschept slim de pass. Brejza rent richting de bal. Brejza probeert naar een medespeler te passen. Enciso is nu in balbezit. Enciso draait met de bal, schiet en ... Çiftelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Kołtun geeft een hoge lob. Inworp. Örge met de inworp. Pekkan rent richting de bal. Pekkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altındag 62%, fenerbahcefk 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
altındag - fenerbahcefk 0:0