Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fenerbahcefk COŞARASPOR
Normal Tactiek F22 raptor
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 36.5
poor Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Açıktan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kayı de bal. Muszyński is nu in balbezit. Bing rent richting de bal. Bing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Yedi heeft problemen om de bal te vangen. Napieralski rent richting de bal. Napieralski passt de bal zonder na te denken. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - COŞARASPOR 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Pekkan de bal. Kayı is nu in balbezit. Kayı passt de bal in één keer door. Muszyński rent richting de bal. Muszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Oszczep kopt de bal weg. Campos is nu in balbezit. Campos passt de bal zonder na te denken. Muszyński rent richting de bal. Muszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doeltrap. Çiftelli trapt de bal weg van het doel. Campos kopt de bal weg. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Budak heeft problemen om de bal te vangen. Kayı rent richting de bal. Bing verovert de bal door een tackle van achteren. Bing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - COŞARASPOR 0:2

10e minuut.
Kayı heeft problemen om de bal te vangen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński draait met de bal, schiet en ... Çiftelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - COŞARASPOR 0:3

12e minuut.
Ortakoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campos met de inworp. Daar is Muszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muszyński haalt uit met een fantastische trap. Çiftelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Campos geeft een hoge lob. Şanlı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bing. Bing krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Inworp. Campos met een snelle inworp. Kayı is nu in balbezit. Muszyński onderschept slim de pass. Muszyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Çiftelli bokst de bal weg. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing haalt uit met een fantastische trap. Çiftelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - COŞARASPOR 0:4

21e minuut.
Valme onderschept slim de pass. Valme geeft een lange en hoge pass. Daar is Kayı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński draait met de bal, schiet en ... Çiftelli bokst de bal weg.

27e minuut.
Napieralski rent richting de bal. Napieralski passt de bal in één keer door. Campos speelt de bal door. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kayı verovert de bal door een tackle van achteren. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos speelt de bal door. Bing is nu in balbezit. Bing haalt uit met een fantastische trap. Paal! Çiftelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - COŞARASPOR 0:5

36e minuut.
Muszyński rent richting de bal. Muszyński passt de bal in één keer door. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing schiet op doel. Budak probeert de bal aan de voet te houden. Çiftelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - COŞARASPOR 0:6

39e minuut.
Elçinbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszczep is nu in balbezit. Oszczep geeft een lange en hoge pass. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Campos rent richting de bal. Campos geeft een lange en hoge pass. Bing rent richting de bal. Muszyński rent richting de bal. Muszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - COŞARASPOR 0:7

43e minuut.
Valme kopt de bal weg. Napieralski rent richting de bal. Napieralski passt de bal zonder na te denken. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński draait met de bal, schiet en ... Çiftelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Napieralski rent richting de bal. Napieralski passt de bal zonder na te denken. Campos geeft de bal voor. Bing rent richting de bal. Bing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - COŞARASPOR 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahcefk 79%, COŞARASPOR 21%.
fenerbahcefk - COŞARASPOR 0:8

47e minuut.
Kayı verovert de bal door een tackle van achteren. Kayı probeert naar een medespeler te passen. Yedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing onderschept slim de pass. Bing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Muszyński onderschept slim de pass. Muszyński geeft de bal voor. Yedi heeft problemen om de bal te vangen. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - COŞARASPOR 0:9

54e minuut.
Klungelig pakt Muszyński de bal. Muszyński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yenikonak de bal onder controle te krijgen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Napieralski passt de bal zonder na te denken. Bing heeft problemen om de bal te vangen. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński schiet op doel. Yenikonak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Campos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bing rent richting de bal. Bing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - COŞARASPOR 0:10

56e minuut.
Açıktan bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıktan speelt de bal door. Şanlı heeft problemen om de bal te vangen. Bing verovert de bal door een tackle van achteren. Bing schiet op doel. Çiftelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yenikonak met een sublieme pass. Klungelig pakt Ortakoğlu de bal. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński haalt uit met een fantastische trap. Yenikonak probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Napieralski speelt de bal door. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Campos passt de bal in één keer door. Daar is Bing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bing draait met de bal, schiet en ... Çiftelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - COŞARASPOR 0:11

61e minuut.
Pekkan met een sublieme pass. Açıktan heeft problemen om de bal te vangen. Bing verovert de bal door een tackle van achteren. Bing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Yedi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Napieralski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bing is nu in balbezit. Bing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çiftelli met een harde bal richting middenveld. Napieralski speelt de bal door. Daar is Muszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - COŞARASPOR 0:12

71e minuut.
Dennisson met een sublieme pass. Klungelig pakt Campos de bal. Campos met een sublieme pass. Bing is nu in balbezit. Bing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Valme passt de bal met de wreef. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing speelt de bal door. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - COŞARASPOR 0:13

76e minuut.
Kayı verovert de bal door een tackle van achteren. Valme kan de bal niet met de borst controleren. Valme passt de bal in één keer door. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel. Çiftelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - COŞARASPOR 0:14

88e minuut.
Muszyński rent richting de bal. Campos rent richting de bal. Campos geeft een lange en hoge pass. Daar is Bing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - COŞARASPOR 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahcefk 79%, COŞARASPOR 21%.
fenerbahcefk - COŞARASPOR 0:15