Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COŞARASPOR fenerbahcefk
F22 raptor Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 16.8
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski passt de bal in één keer door. Bing rent richting de bal. Bing schiet op doel. Çiftelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - fenerbahcefk 1:0

8e minuut.
Əzizbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Napieralski rent richting de bal. Napieralski met een sublieme pass. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - fenerbahcefk 2:0

12e minuut.
Açıktan speelt de bal door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos passt de bal met de wreef. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński draait met de bal, schiet en ... Çiftelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Yenikonak de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Yedi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Napieralski met de inworp. Bing rent richting de bal. Bing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Çiftelli trapt de bal weg. Napieralski kopt de bal weg. Daar is Budak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing schiet op doel. Çiftelli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - fenerbahcefk 3:0

21e minuut.
Yedi rent richting de bal. Napieralski verovert de bal door een tackle van achteren. Napieralski probeert naar een medespeler te passen. Bing is nu in balbezit. Bing draait met de bal, schiet en ... Çiftelli bokst de bal weg.

25e minuut.
Muszyński heeft problemen om de bal te vangen. Kayı verovert de bal door een tackle van achteren. Campos maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Campos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Campos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Napieralski speelt de bal door. Dennisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dennisson met een sublieme pass. Bing is nu in balbezit. Bing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Yenikonak geeft een hoge lob. Örge is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Napieralski. Napieralski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Napieralski speelt de bal door. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing passt de bal in één keer door. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Budak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Napieralski met de inworp. Bing is nu in balbezit. Bing haalt uit met een fantastische trap. Çiftelli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - fenerbahcefk 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COŞARASPOR 22%, fenerbahcefk 78%.
COŞARASPOR - fenerbahcefk 4:0

49e minuut.
Ortakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński begaat een overtreding. Muszyński krijgt een gele kaart. Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzizbəyli rent richting de bal. Örge begaat een overtreding. Örge krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Dennisson is nu in balbezit. Dennisson geeft een hoge lob. Yedi kan de bal niet met de borst controleren. Bing is nu in balbezit. Bing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski passt de bal in één keer door. Yenikonak rent richting de bal. Muszyński onderschept slim de pass. Muszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Napieralski passt de bal met de wreef. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing probeert naar een medespeler te passen. Muszyński rent richting de bal. Muszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muszyński neemt de hoekschop. Daar is Örge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valme bereikt de bal nog maar net als eerste. Valme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - fenerbahcefk 5:0

70e minuut.
Budak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Napieralski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bing draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Napieralski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dennisson de bal. Dennisson speelt de bal door. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Muszyński rent richting de bal. Bing rent richting de bal. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing is nu in balbezit. Bing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - fenerbahcefk 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COŞARASPOR 31%, fenerbahcefk 69%.
COŞARASPOR - fenerbahcefk 6:0