Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.V.P Cihanspor şemşikspor
Normal Tactiek eyopp
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 42.4
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Türkyiğit passt de bal zonder na te denken. Soyan probeert naar een medespeler te passen. Štimac rent richting de bal. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Akışık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - şemşikspor 0:1

5e minuut.
Girgentini met een sublieme pass. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz passt de bal zonder na te denken. Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel. Akışık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Turpçu geeft een lange en hoge pass. Serden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ... Akışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - şemşikspor 0:2

13e minuut.
Birsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang met een sublieme pass. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Štimac passt de bal zonder na te denken. Birsöz is nu in balbezit. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - şemşikspor 0:3

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Akışık trapt de bal weg van het doel. Birsöz met een sublieme pass. Turpçu is nu in balbezit. Turpçu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Türkyiğit probeert de bal aan de voet te houden. Štimac rent richting de bal. Turpçu is nu in balbezit. Turpçu schiet op doel. Akışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - şemşikspor 0:4

23e minuut.
Birsöz rent richting de bal. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang met een sublieme pass. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - şemşikspor 0:5

26e minuut.
Bacha met een harde bal richting middenveld. Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz met een sublieme pass. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - şemşikspor 0:6

27e minuut.
Olkiewicz passt de bal in één keer door. Imperovičius geeft de bal voor. Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel. Akışık werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Štimac de bal. Turpçu rent richting de bal. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel. Akışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - şemşikspor 0:7

40e minuut.
Imperovičius rent richting de bal. Imperovičius geeft een hoge lob. Karadeniz rent richting de bal. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Imperovičius rent richting de bal. Imperovičius passt de bal in één keer door. Turpçu rent richting de bal. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.V.P Cihanspor 84%, şemşikspor 16%.
A.V.P Cihanspor - şemşikspor 0:7

48e minuut.
Turpçu verovert de bal door een tackle van achteren. Türkyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpçu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turpçu krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Imperovičius is nu in balbezit. Imperovičius met een sublieme pass. Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel. Na een snelle pass probeert Serden de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - şemşikspor 0:8

55e minuut.
Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz geeft een lange en hoge pass. Turpçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - şemşikspor 0:9

57e minuut.
Birsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac verovert de bal door een tackle van achteren. Štimac passt de bal in één keer door. Daar is Turpçu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turpçu schiet op doel. Akışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Açkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Olkiewicz passt de bal zonder na te denken. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Turpçu kopt de bal weg. Mürekkepçioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Akışık werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - şemşikspor 0:10

62e minuut.
Okołowicz probeert naar een medespeler te passen. Turpçu rent richting de bal. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac schiet op doel. Akışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - şemşikspor 0:11

65e minuut.
Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz geeft een lange en hoge pass. Veskioja kopt de bal weg. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - şemşikspor 0:12

68e minuut.
Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskioja geeft de bal voor. Zhengchuang kopt de bal weg. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Akışık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - şemşikspor 0:13

76e minuut.
Imperovičius rent richting de bal. Imperovičius passt de bal in één keer door. Turpçu met een sublieme pass. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - şemşikspor 0:14

77e minuut.
Klungelig pakt Kırılmaz de bal. Turpçu is nu in balbezit. Turpçu met een sublieme pass. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Güngör speelt de bal door. Daar is Zhengchuang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengchuang passt de bal in één keer door. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Birsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz onderschept slim de pass. Olkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.V.P Cihanspor 80%, şemşikspor 20%.
A.V.P Cihanspor - şemşikspor 0:14