Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şemşikspor Trakya Spor
eyopp Tactiek 424
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 19.5
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Štimac met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurzelewski de bal. Kurzelewski passt de bal in één keer door. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Imperovičius met een sublieme pass. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang passt de bal in één keer door. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski schiet op doel. Kasapoğlu bokst de bal weg.

4e minuut.
Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang speelt de bal door. Kurutluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac verovert de bal door een tackle van achteren. Štimac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Depdep kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurutluoğlu de bal. Kurzelewski rent richting de bal. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Štimac onderschept slim de pass. Kurzelewski heeft problemen om de bal te vangen. Kurzelewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Štimac de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kurutluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okołowicz onderschept slim de pass. Okołowicz speelt de bal door. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Imperovičius probeert naar een medespeler te passen. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang probeert naar een medespeler te passen. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Kasapoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - Trakya Spor 1:0

13e minuut.
Sönmez passt de bal in één keer door. Kurutluoğlu speelt de bal door. Imperovičius rent richting de bal. Imperovičius geeft een lange en hoge pass. Kurzelewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Štimac is nu in balbezit. Štimac passt de bal zonder na te denken. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. Nakiboğlu probeert de bal aan de voet te houden. Kasapoğlu bokst de bal weg. Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - Trakya Spor 2:0

18e minuut.
Baloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Štimac is nu in balbezit. Štimac passt de bal in één keer door. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zhengchuang schiet op doel. Nakiboğlu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kurzelewski zal de hoekschop nemen. Štimac springt en kopt de bal. Kasapoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kurzelewski geeft een hoge lob. Depdep heeft problemen om de bal te vangen. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - Trakya Spor 3:0

26e minuut.
Daar is Kurutluoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski speelt de bal door. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Veskioja kopt de bal weg. Klungelig pakt Okołowicz de bal. Okołowicz probeert naar een medespeler te passen. Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ... Kasapoğlu bokst de bal weg. Kurzelewski heeft problemen om de bal te vangen. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Çayan speelt de bal door. Imperovičius is nu in balbezit. Imperovičius passt de bal in één keer door. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - Trakya Spor 4:0

34e minuut.
Sönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sönmez passt de bal met de wreef. Okołowicz met een sublieme pass. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Depdep is nu in balbezit. Štimac onderschept slim de pass. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. Kasapoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - Trakya Spor 5:0

42e minuut.
Çayan geeft de bal voor. Kurzelewski kopt de bal weg. Çayan heeft problemen om de bal te vangen. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Kasapoğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 20%, Trakya Spor 80%.
şemşikspor - Trakya Spor 5:0

46e minuut.
Zayas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daşçı is nu in balbezit. Girgentini verovert de bal door een tackle van achteren. Girgentini geeft een lange en hoge pass. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ... Kasapoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sönmez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurutluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac onderschept slim de pass. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Depdep is nu in balbezit. Štimac verovert de bal door een tackle van achteren. Štimac passt de bal in één keer door. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Nakiboğlu trapt de bal weg van het doel. Okołowicz kopt de bal weg. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Veskioja geeft de bal voor. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang passt de bal in één keer door. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Kasapoğlu met een harde bal richting middenveld. Sönmez kopt de bal weg. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski geeft de bal voor. Kasapoğlu bokst de bal weg. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Turpçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpçu met een sublieme pass. Sönmez speelt de bal door. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - Trakya Spor 6:0

81e minuut.
Çayan heeft problemen om de bal te vangen. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayan onderschept slim de pass. Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Imperovičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhengchuang met een sublieme pass. Kurzelewski heeft problemen om de bal te vangen. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 22%, Trakya Spor 78%.
şemşikspor - Trakya Spor 6:0