Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
altındag Çorum s.k.
bbb Tactiek onur
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 34.7
hopeless Schieten good
tragic Passen average
hopeless Verdedigen average


19e minuut.
Krzyśków trapt de bal weg van het doel. Banciu kopt de bal weg. Skibicki rent richting de bal. Skibicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - Çorum s.k. 0:1

22e minuut.
Wyręba met een sublieme pass. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki verovert de bal door een tackle van achteren. Skibicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - Çorum s.k. 0:2

40e minuut.
Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltoso passt de bal zonder na te denken. Dabčević speelt de bal door. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - Çorum s.k. 0:3

41e minuut.
Clondescu geeft een hoge lob. Inworp. Banciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skibicki rent richting de bal. Skibicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altındag 84%, Çorum s.k. 16%.
altındag - Çorum s.k. 0:3

52e minuut.
Jegliński heeft problemen om de bal te vangen. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki geeft een lange en hoge pass. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu haalt uit met een fantastische trap. Krzyśków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Faltoso probeert naar een medespeler te passen. Dabčević is nu in balbezit. Skibicki rent richting de bal. Skibicki haalt uit met een fantastische trap. Krzyśków probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kołtun geeft een lange en hoge pass. Anasiak is nu in balbezit. Brejza maakt een afschuwelijke overtreding. Brejza krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Anasiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wyręba met een snel genomen vrije trap. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltoso verovert de bal door een tackle van achteren. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Faltoso de bal. Faltoso probeert naar een medespeler te passen. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krajanowski is nu in balbezit. Faltoso verovert de bal door een tackle van achteren. Faltoso haalt uit met een fantastische trap. Krzyśków maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Brejza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyręba passt de bal met de wreef. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Faltoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltoso schiet op doel. Skibicki is nu in balbezit. Skibicki schiet op doel. Krzyśków probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - Çorum s.k. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altındag 82%, Çorum s.k. 18%.
altındag - Çorum s.k. 0:4