Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çorum s.k. altındag
onur Tactiek bbb
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
39 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 13.7
very good Schieten tragic
average Passen tragic
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Merkl speelt de bal door. Senosiain probeert de bal met de borst te controleren. Senosiain geeft een lange en hoge pass. Atlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - altındag 1:0

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krzyśków met een harde bal richting middenveld. Piloti kopt de bal weg. Haldorsen is nu in balbezit. Haldorsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Senosiain kopt de bal weg. Falter bereikt de bal nog maar net als eerste. Senosiain rent richting de bal. Atlak rent richting de bal. Atlak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - altındag 2:0

9e minuut.
Senosiain passt de bal in één keer door. Daar is Haldorsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haldorsen passt de bal in één keer door. Atlak is nu in balbezit. Atlak schiet op doel. Krzyśków probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

10e minuut.
Senosiain onderschept slim de pass. Senosiain passt de bal in één keer door. Atlak heeft problemen om de bal te vangen. Haldorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haldorsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Prokopowicz geeft een hoge lob. Senosiain kopt de bal weg. Haldorsen kan de bal niet met de borst controleren. Haldorsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - altındag 3:0

15e minuut.
Enciso met een sublieme pass. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haldorsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haldorsen krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Senosiain bereikt de bal nog maar net als eerste. Senosiain probeert naar een medespeler te passen. Daar is Atlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haldorsen is nu in balbezit. Haldorsen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Atlak rent richting de bal. Atlak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clondescu heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Falter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Senosiain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senosiain draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Enciso rent richting de bal. Senosiain verovert de bal door een tackle van achteren. Atlak is nu in balbezit. Falter bereikt de bal nog maar net als eerste. Falter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Falter probeert naar een medespeler te passen. Atlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Atlak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haldorsen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - altındag 4:0

34e minuut.
Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Senosiain verovert de bal door een tackle van achteren. Senosiain geeft een hoge lob. Atlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - altındag 5:0

40e minuut.
Klungelig pakt Krajanowski de bal. Haldorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlak is nu in balbezit. Atlak schiet op doel. Krzyśków maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - altındag 6:0

45e minuut.
Merkl passt de bal in één keer door. Senosiain bereikt de bal nog maar net als eerste. Senosiain passt de bal met de wreef. Atlak rent richting de bal. Atlak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorum s.k. 35%, altındag 65%.
Çorum s.k. - altındag 6:0

49e minuut.
Falter is nu in balbezit. Falter geeft de bal voor. Klungelig pakt Jegliński de bal. Haldorsen is nu in balbezit. Haldorsen schiet op doel. Krzyśków kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Kołtun kopt de bal weg. Falter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Atlak rent richting de bal. Atlak schiet op doel. Krajanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Falter zal de hoekschop nemen. Senosiain probeert de bal aan de voet te houden. Haldorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haldorsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Kołtun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falter met een sublieme pass. Atlak controleert de bal met de borst. Atlak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - altındag 7:0

57e minuut.
Hotanen rent richting de bal. Atlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Haldorsen is nu in balbezit. Atlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - altındag 8:0

59e minuut.
Piloti passt de bal met de wreef. Knežević is nu in balbezit. Knežević geeft de bal voor. Haldorsen rent richting de bal. Haldorsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Grondin speelt de bal door. Piloti is nu in balbezit. Piloti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Haldorsen de bal. Haldorsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - altındag 9:0

66e minuut.
Klungelig pakt Falter de bal. Falter passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Senosiain de bal. Atlak rent richting de bal. Atlak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Falter probeert de bal met de borst te controleren. Senosiain is nu in balbezit. Atlak rent richting de bal. Atlak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Krajanowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Atlak is nu in balbezit. Krajanowski rent richting de bal. Krajanowski passt de bal zonder na te denken. Atlak rent richting de bal. Atlak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Merkl kopt de bal weg. Piloti geeft een hoge lob. Falter kopt de bal weg. Atlak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Atlak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Senosiain bereikt de bal nog maar net als eerste. Senosiain draait met de bal, schiet en ... Atlak probeert de bal aan de voet te houden. Falter rent richting de bal. Falter geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Falter rent richting de bal. Atlak is nu in balbezit. Senosiain rent richting de bal. Haldorsen rent richting de bal. Haldorsen haalt uit met een fantastische trap. Krzyśków probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krajanowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kołtun de bal. Falter speelt de bal door. Atlak is nu in balbezit. Atlak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Senosiain kopt de bal weg. Falter probeert de bal aan de voet te houden. Senosiain rent richting de bal. Haldorsen rent richting de bal. Haldorsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kołtun geeft de bal voor. Inworp. Falter met een snelle inworp. Atlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kołtun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falter met een snelle inworp. Atlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorum s.k. 12%, altındag 88%.
Çorum s.k. - altındag 9:0