Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cambridge United fenerbahcefk
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 0
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 17.4
solid Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Pekkan rent richting de bal. Ülker onderschept slim de pass. Ülker passt de bal met de wreef. Glon is nu in balbezit. Glon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde met een sublieme pass. Daar is Yedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wohlfahrt rent richting de bal. Wohlfahrt speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Antoniazzo kopt de bal weg. Yedi rent richting de bal. Wohlfahrt begaat een overtreding. Wohlfahrt krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Susuz kopt de bal weg. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Budak onderschept slim de pass. Antoniazzo onderschept slim de pass. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ağatürk passt de bal in één keer door. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon passt de bal in één keer door. Antoniazzo is nu in balbezit. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - fenerbahcefk 1:0

19e minuut.
Şanlı is nu in balbezit. Glon rent richting de bal. Glon passt de bal zonder na te denken. Antoniazzo is nu in balbezit. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - fenerbahcefk 2:0

30e minuut.
Kayı is nu in balbezit. Ülker onderschept slim de pass. Ülker speelt de bal door. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - fenerbahcefk 3:0

36e minuut.
Glon onderschept slim de pass. Glon probeert naar een medespeler te passen. Wohlfahrt met een sublieme pass. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çiftelli trapt de bal weg. Ülker kopt de bal weg. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Reilly met een sublieme pass. Klungelig pakt Yenikonak de bal. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - fenerbahcefk 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cambridge United 30%, fenerbahcefk 70%.
Cambridge United - fenerbahcefk 4:0

51e minuut.
Glon rent richting de bal. Glon passt de bal met de wreef. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo schiet op doel. Çiftelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - fenerbahcefk 5:0

53e minuut.
Prata met de inworp. Ülker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülker passt de bal in één keer door. Glon probeert naar een medespeler te passen. Wohlfahrt geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - fenerbahcefk 6:0

61e minuut.
Pekkan is nu in balbezit. Ağatürk onderschept slim de pass. Ağatürk speelt de bal door. Antoniazzo heeft problemen om de bal te vangen. Antoniazzo schiet op doel. Çiftelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Ortakoğlu kopt de bal weg. Daar is Kayı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortakoğlu is nu in balbezit. Reilly is nu in balbezit. Reilly geeft een hoge lob. Çiftelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - fenerbahcefk 7:0

65e minuut.
Özbilginer komt het veld opgelopen. Akpınar komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Antoniazzo onderschept slim de pass. Klungelig pakt Glon de bal. Antoniazzo is nu in balbezit. Antoniazzo schiet op doel. Çiftelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - fenerbahcefk 8:0

72e minuut.
Sayar speelt de bal door. Antoniazzo rent richting de bal. Glon is nu in balbezit. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - fenerbahcefk 9:0

76e minuut.
Klungelig pakt Ortakoğlu de bal. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon begaat een overtreding. Glon krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Kayı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kayı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Susuz kopt de bal weg. Glon probeert naar een medespeler te passen. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ... Çiftelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Pekkan kopt de bal weg. Glon speelt de bal door. Daar is Antoniazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Şanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon verovert de bal door een tackle van achteren. Glon probeert naar een medespeler te passen. Antoniazzo heeft problemen om de bal te vangen. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cambridge United 25%, fenerbahcefk 75%.
Cambridge United - fenerbahcefk 9:0