Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fenerbahcefk Cambridge United
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 43.9
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Kayı verovert de bal door een tackle van achteren. Kayı passt de bal zonder na te denken. Reilly speelt de bal door. Glon rent richting de bal. Glon haalt uit met een fantastische trap. Çiftelli bokst de bal weg.

7e minuut.
Valverde met een snelle inworp. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk probeert naar een medespeler te passen. Antoniazzo is nu in balbezit. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Cambridge United 0:1

9e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon met een sublieme pass. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ... Çiftelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Cambridge United 0:2

13e minuut.
Valverde speelt de bal door. Glon is nu in balbezit. Glon speelt de bal door. Antoniazzo is nu in balbezit. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Yedi geeft de bal voor. Daar is Açıktan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde met een sublieme pass. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap. Çiftelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Cambridge United 0:3

21e minuut.
Şanlı onderschept slim de pass. Şanlı geeft de bal voor. Klungelig pakt Kayı de bal. Antoniazzo is nu in balbezit. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ... Çiftelli bokst de bal weg.

27e minuut.
Reilly speelt de bal door. Kayı rent richting de bal. Glon begaat een overtreding. Glon krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ortakoğlu is nu in balbezit. Antoniazzo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortakoğlu. Antoniazzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valverde wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Prata is nu in balbezit. Prata passt de bal in één keer door. Ülker speelt de bal door. Reilly rent richting de bal. Reilly geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ... Çiftelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Cambridge United 0:4

39e minuut.
Kayı onderschept slim de pass. Kayı geeft een lange en hoge pass. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk passt de bal zonder na te denken. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wohlfahrt zal de hoekschop nemen. Antoniazzo krijgt zijn hoofd ertegen. Çiftelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Cambridge United 0:5

42e minuut.
Budak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wohlfahrt met een snelle inworp. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wohlfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfahrt met een sublieme pass. Daar is Yedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahcefk 82%, Cambridge United 18%.
fenerbahcefk - Cambridge United 0:5

51e minuut.
Antoniazzo is nu in balbezit. Glon is nu in balbezit. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo schiet op doel. Çiftelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Cambridge United 0:6

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ülker met de inworp. Reilly geeft een lange en hoge pass. Antoniazzo kan de bal niet met de borst controleren. Yenikonak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Örge rent richting de bal. Wohlfahrt verovert de bal door een tackle van achteren. Wohlfahrt geeft de bal voor. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Pekkan verovert de bal door een tackle van achteren. Pekkan speelt de bal door. Açıktan bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıktan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Reilly is nu in balbezit. Reilly met een sublieme pass. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo schiet op doel. Çiftelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Cambridge United 0:7

65e minuut.
Inworp. Akpınar komt het veld opgelopen. Özbilginer komt het veld opgelopen.

67e minuut.
García Argüelles geeft een hoge lob. Reilly kopt de bal weg. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ağatürk met de inworp. Valverde is nu in balbezit. Valverde geeft een hoge lob. Antoniazzo is nu in balbezit. Antoniazzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Cambridge United 0:8

77e minuut.
Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akpınar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reilly geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ülker met een sublieme pass. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon met een sublieme pass. Daar is Antoniazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniazzo schiet op doel. Çiftelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ağatürk geeft de bal voor. Elçinbek heeft problemen om de bal te vangen. Reilly probeert naar een medespeler te passen. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Cambridge United 0:9

82e minuut.
Glon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kayı. Glon raakt geblesseerd tijdens het duel. Valverde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reilly geeft de bal voor. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Antoniazzo heeft problemen om de bal te vangen. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon passt de bal met de wreef. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap. Çiftelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Cambridge United 0:10

89e minuut.
Inworp. Yedi met een snelle inworp. Şanlı heeft problemen om de bal te vangen. Glon is nu in balbezit. Glon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Yenikonak trapt de bal weg van het doel. Valverde kopt de bal weg. Daar is Glon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahcefk 65%, Cambridge United 35%.
fenerbahcefk - Cambridge United 0:10