Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COŞARASPOR şikebahçe34
F22 raptor Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
23% Spel op eigen helft 77%
38 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 19.9
solid Schieten adequate
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


10e minuut.
Muszyński kopt de bal weg. Bing is nu in balbezit. Kuşçu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kuşçu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kuşçu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Gencel speelt de bal door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos met een sublieme pass. Muszyński heeft problemen om de bal te vangen. Muszyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Matem bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Matem raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuter met een snel genomen vrije trap. Oszczep kopt de bal weg. Campos met een sublieme pass. Bing rent richting de bal. Bing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Koşar trapt de bal weg. Campos kopt de bal weg. Muszyński rent richting de bal. Muszyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Koşar met een harde bal richting middenveld. Dennisson kopt de bal weg. Kıslal rent richting de bal. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Valme kopt de bal weg. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski geeft een lange en hoge pass. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuter trapt de bal weg van het doel. Valme kopt de bal weg. Klungelig pakt Muszyński de bal. Muszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - şikebahçe34 1:0

26e minuut.
Oszczep heeft problemen om de bal te vangen. Oszczep speelt de bal door. Muszyński rent richting de bal. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing draait met de bal, schiet en ... Koşar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Çayan passt de bal met de wreef. Özses is nu in balbezit. Campos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campos krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıslal rent richting de bal. Bing begaat een overtreding. Bing krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Gencel met een sublieme pass. Dennisson rent richting de bal. Dennisson passt de bal met de wreef. Bing rent richting de bal. Bing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COŞARASPOR 24%, şikebahçe34 76%.
COŞARASPOR - şikebahçe34 1:0

47e minuut.
Bing verovert de bal door een tackle van achteren. Bing probeert naar een medespeler te passen. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński draait met de bal, schiet en ... Koşar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - şikebahçe34 2:0

51e minuut.
Campos geeft de bal voor. Bing kopt de bal weg. Dennisson rent richting de bal. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Valme geeft een hoge lob. Bing rent richting de bal. Bing met een sublieme pass. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - şikebahçe34 3:0

57e minuut.
Muszyński rent richting de bal. Campos is nu in balbezit. Campos speelt de bal door. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bing rent richting de bal. Kolcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bing is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muszyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Campos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bing de bal. Kıslal is nu in balbezit. Bing onderschept slim de pass. Bing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - şikebahçe34 4:0

65e minuut.
Klungelig pakt Dennisson de bal. Dennisson geeft een lange en hoge pass. Campos met een sublieme pass. Daar is Muszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muszyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Koşar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bing rent richting de bal. Bing draait met de bal, schiet en ... Koşar bokst de bal weg.

66e minuut.
Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński probeert naar een medespeler te passen. Matem rent richting de bal. Bing onderschept slim de pass. Bing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - şikebahçe34 5:0

67e minuut.
Yoğurtçuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Napieralski probeert naar een medespeler te passen. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing is nu in balbezit. Bing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Koşar speelt de bal door. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski passt de bal met de wreef. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Çayan rent richting de bal. Valme verovert de bal door een tackle van achteren. Valme speelt de bal door. Muszyński rent richting de bal. Muszyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bing passt de bal in één keer door. Campos is nu in balbezit. Campos passt de bal zonder na te denken. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński schiet op doel. Koşar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bing is nu in balbezit. Bing haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Campos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pitto komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski passt de bal zonder na te denken. Bing heeft problemen om de bal te vangen. Bing draait met de bal, schiet en ... Koşar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - şikebahçe34 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COŞARASPOR 21%, şikebahçe34 79%.
COŞARASPOR - şikebahçe34 6:0