Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şemşikspor altındag
eyopp Tactiek bbb
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 17.3
solide Schieten tragisch
redelijk Passen tragisch
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Grondin met een sublieme pass. Štimac met een sublieme pass. Olkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - altındag 1:0

5e minuut.
Krajanowski met een harde bal richting middenveld. Turpçu kopt de bal weg. Grondin probeert de bal aan de voet te houden. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - altındag 2:0

11e minuut.
Krajanowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kołtun de bal. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Krzyśków werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Turpçu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turpçu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - altındag 3:0

13e minuut.
Krzyśków met een harde bal richting middenveld. Okołowicz kopt de bal weg. Krajanowski kan de bal niet met de borst controleren. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - altındag 4:0

15e minuut.
Olkiewicz speelt de bal door. Turpçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpçu passt de bal in één keer door. Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - altındag 5:0

17e minuut.
Imperovičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turpçu is nu in balbezit. Turpçu geeft een hoge lob. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. Krzyśków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kołtun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zhengchuang met een snelle inworp. Štimac is nu in balbezit. Štimac geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Clondescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - altındag 6:0

21e minuut.
Turpçu rent richting de bal. Jegliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turpçu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Okołowicz met een snel genomen vrije trap. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ... Krzyśków werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - altındag 7:0

24e minuut.
Turpçu verovert de bal door een tackle van achteren. Turpçu passt de bal met de wreef. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac draait met de bal, schiet en ... Krajanowski probeert de bal aan de voet te houden. Krzyśków bokst de bal weg. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - altındag 8:0

25e minuut.
Marchesi passt de bal in één keer door. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hotanen. Hotanen krijgt een gele kaart. Zhengchuang raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zhengchuang kan niet meer verder spelen. Hotanen speelt de bal door. Sönmez komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Okołowicz met een sublieme pass. Veskioja is nu in balbezit. Veskioja passt de bal met de wreef. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - altındag 9:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imperovičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grondin speelt de bal door. Okołowicz geeft een lange en hoge pass. Štimac maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Enciso rent richting de bal. Turpçu verovert de bal door een tackle van achteren. Turpçu passt de bal met de wreef. Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - altındag 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 21%, altındag 79%.
şemşikspor - altındag 10:0

46e minuut.
Zayas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Okołowicz met een sublieme pass. Sönmez rent richting de bal. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac draait met de bal, schiet en ... Clondescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Enciso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okołowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Okołowicz met een sublieme pass. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sönmez rent richting de bal. Štimac is nu in balbezit. Štimac passt de bal zonder na te denken. Turpçu rent richting de bal. Turpçu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - altındag 11:0

68e minuut.
Clondescu trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imperovičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turpçu is nu in balbezit. Turpçu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Turpçu heeft problemen om de bal te vangen. Turpçu passt de bal met de wreef. Güngör geeft de bal voor. Turpçu is nu in balbezit. Turpçu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sönmez probeert de bal aan de voet te houden. Hotanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotanen passt de bal met de wreef. Imperovičius geeft de bal voor. Krajanowski kopt de bal weg. Krzyśków probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - altındag 12:0

86e minuut.
Prokopowicz kopt de bal weg. Inworp. Veskioja met een snelle inworp. Klungelig pakt Imperovičius de bal. Imperovičius geeft de bal voor. Krzyśków bokst de bal weg.

90e minuut.
Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz passt de bal in één keer door. Turpçu rent richting de bal. Turpçu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - altındag 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 16%, altındag 84%.
şemşikspor - altındag 13:0