Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
altındag şemşikspor
bbb Tactiek eyopp
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 43.7
tragic Schieten very good
tragic Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Doeltrap. Clondescu trapt de bal weg. Imperovičius kopt de bal weg. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Krajanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - şemşikspor 0:1

7e minuut.
Zhengchuang rent richting de bal. Štimac is nu in balbezit. Štimac passt de bal zonder na te denken. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Veskioja met een sublieme pass. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang passt de bal in één keer door. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Krajanowski met een harde bal richting middenveld. Imperovičius kopt de bal weg. Daar is Hotanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac draait met de bal, schiet en ... Krzyśków bokst de bal weg.

15e minuut.
Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz geeft een hoge lob. Krajanowski controleert de bal met de borst. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhengchuang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imperovičius geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Štimac de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Hotanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štimac onderschept slim de pass. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Clondescu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Imperovičius geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hotanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac onderschept slim de pass. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - şemşikspor 0:2

24e minuut.
Štimac controleert de bal met de borst. Zhengchuang is nu in balbezit. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel. Krzyśków werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - şemşikspor 0:3

26e minuut.
Imperovičius kan de bal niet met de borst controleren. Zhengchuang is nu in balbezit. Okołowicz met een sublieme pass. Štimac kan de bal niet met de borst controleren. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Krzyśków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Krzyśków trapt de bal weg. Okołowicz probeert de bal met de borst te controleren. Okołowicz passt de bal zonder na te denken. Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Olkiewicz met een sublieme pass. Štimac rent richting de bal. Štimac speelt de bal door. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - şemşikspor 0:4

31e minuut.
Brejza onderschept slim de pass. Brejza speelt de bal door. Klungelig pakt Jegliński de bal. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - şemşikspor 0:5

34e minuut.
Kołtun is nu in balbezit. Olkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Olkiewicz passt de bal in één keer door. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krzyśków trapt de bal weg. Okołowicz kopt de bal weg. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Grondin rent richting de bal. Grondin passt de bal in één keer door. Hotanen rent richting de bal. Štimac onderschept slim de pass. Štimac schiet op doel. Krzyśków bokst de bal weg.

37e minuut.
Imperovičius geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Okołowicz geeft een lange en hoge pass. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski probeert naar een medespeler te passen. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ... Krzyśków maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - şemşikspor 0:6

40e minuut.
Enciso rent richting de bal. Enciso passt de bal in één keer door. Okołowicz met een sublieme pass. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Grondin passt de bal met de wreef. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski schiet op doel. Clondescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - şemşikspor 0:7

44e minuut.
Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang passt de bal zonder na te denken. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. Krzyśków probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altındag 85%, şemşikspor 15%.
altındag - şemşikspor 0:7

46e minuut.
Zayas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Okołowicz speelt de bal door. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski passt de bal met de wreef. Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Veskioja speelt de bal door. Imperovičius met een sublieme pass. Kurzelewski is nu in balbezit. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski passt de bal in één keer door. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Krzyśków werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - şemşikspor 0:8

55e minuut.
Turpçu is nu in balbezit. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz geeft de bal voor. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Krzyśków bokst de bal weg. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyśków speelt de bal door. Okołowicz kopt de bal weg. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - şemşikspor 0:9

60e minuut.
Olkiewicz passt de bal in één keer door. Okołowicz speelt de bal door. Imperovičius probeert naar een medespeler te passen. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Okołowicz met een sublieme pass. Štimac rent richting de bal. Štimac passt de bal in één keer door. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - şemşikspor 0:10

65e minuut.
Brejza passt de bal met de wreef. Štimac probeert de bal aan de voet te houden. Zhengchuang is nu in balbezit. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kurzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzelewski probeert naar een medespeler te passen. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang schiet op doel. Krzyśków probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - şemşikspor 0:11

72e minuut.
Imperovičius met een sublieme pass. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang rent richting de bal. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Imperovičius rent richting de bal. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang passt de bal in één keer door. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - şemşikspor 0:12

85e minuut.
Enciso kopt de bal weg. Daar is Girgentini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girgentini geeft de bal voor. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - şemşikspor 0:13

89e minuut.
Okołowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Štimac de bal. Zhengchuang rent richting de bal. Klungelig pakt Štimac de bal. Štimac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Clondescu trapt de bal weg van het doel. Okołowicz kopt de bal weg. Štimac heeft problemen om de bal te vangen. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altındag 80%, şemşikspor 20%.
altındag - şemşikspor 0:13