Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fenerbahcefk şemşikspor
Normal Tactiek eyopp
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 42.1
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz passt de bal in één keer door. Olkiewicz met een sublieme pass. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Budak speelt de bal door. Klungelig pakt Yenikonak de bal. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Çiftelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - şemşikspor 0:1

11e minuut.
Olkiewicz passt de bal met de wreef. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski probeert naar een medespeler te passen. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - şemşikspor 0:2

12e minuut.
Örge bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang onderschept slim de pass. Zhengchuang probeert naar een medespeler te passen. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Olkiewicz speelt de bal door. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang passt de bal met de wreef. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Veskioja rent richting de bal. Imperovičius rent richting de bal. Imperovičius probeert naar een medespeler te passen. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kayı probeert naar een medespeler te passen. Okołowicz probeert naar een medespeler te passen. Kurzelewski is nu in balbezit. Daar is Kurzelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - şemşikspor 0:3

38e minuut.
Okołowicz passt de bal met de wreef. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang passt de bal in één keer door. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - şemşikspor 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahcefk 80%, şemşikspor 20%.
fenerbahcefk - şemşikspor 0:4

46e minuut.
Zayas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Yenikonak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olkiewicz met een snelle inworp. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - şemşikspor 0:5

49e minuut.
Okołowicz onderschept slim de pass. Okołowicz passt de bal zonder na te denken. Štimac is nu in balbezit. Daar is Kurzelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Turpçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpçu geeft een hoge lob. Okołowicz kopt de bal weg. Štimac controleert de bal met de borst. Štimac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Okołowicz passt de bal in één keer door. Olkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac schiet op doel. Yenikonak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - şemşikspor 0:6

62e minuut.
Okołowicz onderschept slim de pass. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski met een sublieme pass. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pekkan rent richting de bal. Kurzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Okołowicz met een sublieme pass. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Okołowicz kopt de bal weg. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski heeft problemen om de bal te vangen. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pekkan rent richting de bal. Pekkan passt de bal zonder na te denken. Okołowicz speelt de bal door. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang passt de bal met de wreef. Budak probeert de bal aan de voet te houden. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Çiftelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Zhengchuang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - şemşikspor 0:7

77e minuut.
Veskioja rent richting de bal. Veskioja geeft een hoge lob. Štimac kopt de bal weg. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - şemşikspor 0:8

82e minuut.
Veskioja kopt de bal weg. Zhengchuang rent richting de bal. Şanlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şanlı krijgt een gele kaart.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kurzelewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Şanlı probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kurzelewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Budak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - şemşikspor 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahcefk 85%, şemşikspor 15%.
fenerbahcefk - şemşikspor 0:9