Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şemşikspor fenerbahcefk
eyopp Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 16.7
very good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Štimac rent richting de bal. Budak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Imperovičius kopt de bal weg. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang met een sublieme pass. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Olkiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kurzelewski de bal. Kurzelewski passt de bal zonder na te denken. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kurzelewski is nu in balbezit. Štimac rent richting de bal. Štimac passt de bal met de wreef. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Štimac heeft problemen om de bal te vangen. Budak is nu in balbezit. Budak geeft een hoge lob. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zhengchuang probeert naar een medespeler te passen. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac verovert de bal door een tackle van achteren. Štimac draait met de bal, schiet en ... Çiftelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - fenerbahcefk 1:0

13e minuut.
Pekkan met een sublieme pass. Daar is Açıktan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şanlı rent richting de bal. Štimac onderschept slim de pass. Štimac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - fenerbahcefk 2:0

15e minuut.
Štimac kopt de bal weg. Daar is Yenikonak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski schiet op doel. Çiftelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - fenerbahcefk 3:0

23e minuut.
Şanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzelewski onderschept slim de pass. Okołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Yenikonak trapt de bal weg van het doel. Zhengchuang kopt de bal weg. Daar is Štimac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Yedi de bal. Štimac is nu in balbezit. Budak is nu in balbezit. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Çiftelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski passt de bal in één keer door. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ... Çiftelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - fenerbahcefk 4:0

34e minuut.
Kayı is nu in balbezit. Olkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Olkiewicz passt de bal in één keer door. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kurzelewski onderschept slim de pass. Kurzelewski met een sublieme pass. Budak bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac verovert de bal door een tackle van achteren. Štimac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kayı rent richting de bal. Kurzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzelewski probeert naar een medespeler te passen. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Çiftelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Imperovičius met de inworp. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang geeft de bal voor. Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Olkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Zhengchuang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Çiftelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kayı de bal. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Çiftelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - fenerbahcefk 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 20%, fenerbahcefk 80%.
şemşikspor - fenerbahcefk 5:0

46e minuut.
Zayas komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Imperovičius passt de bal met de wreef. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz passt de bal zonder na te denken. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Çiftelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - fenerbahcefk 6:0

60e minuut.
Elçinbek rent richting de bal. Olkiewicz onderschept slim de pass. Olkiewicz met een sublieme pass. Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Şanlı probeert de bal aan de voet te houden. Štimac rent richting de bal. Štimac passt de bal zonder na te denken. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Yedi geeft een hoge lob. Girgentini rent richting de bal. Okołowicz geeft een hoge lob. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - fenerbahcefk 7:0

68e minuut.
Yedi geeft de bal voor. Inworp. Imperovičius met een snelle inworp. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Çiftelli bokst de bal weg.

73e minuut.
Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang probeert naar een medespeler te passen. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Budak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - fenerbahcefk 8:0

74e minuut.
Pekkan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Açıktan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac onderschept slim de pass. Štimac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - fenerbahcefk 9:0

75e minuut.
Klungelig pakt Pekkan de bal. Kayı is nu in balbezit. Kayı probeert naar een medespeler te passen. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ... Çiftelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - fenerbahcefk 10:0

78e minuut.
Ortakoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ortakoğlu geeft een lange en hoge pass. Okołowicz kopt de bal weg. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang passt de bal zonder na te denken. Yedi is nu in balbezit. Zhengchuang onderschept slim de pass. Zhengchuang met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ... Çiftelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - fenerbahcefk 11:0

82e minuut.
Budak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imperovičius met een snelle inworp. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Budak heeft problemen om de bal te vangen. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang passt de bal met de wreef. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Imperovičius met een snelle inworp. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kurzelewski de bal. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Çiftelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elçinbek met de inworp. Okołowicz speelt de bal door. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Olkiewicz passt de bal in één keer door. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac passt de bal zonder na te denken. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - fenerbahcefk 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 26%, fenerbahcefk 74%.
şemşikspor - fenerbahcefk 12:0