Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çorum s.k. şikebahçe34
onur Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 20.8
solide Schieten matig
matig Passen slecht
matig Verdedigen zwak


14e minuut.
Koşar met een harde bal richting middenveld. Mârzoi kopt de bal weg. Daar is Beşçeken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haldorsen is nu in balbezit. Haldorsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Senosiain kopt de bal weg. Mârzoi is nu in balbezit. Senosiain speelt de bal door. Haldorsen is nu in balbezit. Haldorsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - şikebahçe34 1:0

20e minuut.
Hoàng Khánh kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bridel de bal onder controle te krijgen. Haldorsen is nu in balbezit. Haldorsen haalt uit met een fantastische trap. Koşar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - şikebahçe34 2:0

21e minuut.
Daar is Çayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çayan met een sublieme pass. Kıslal is nu in balbezit. Haldorsen verovert de bal door een tackle van achteren. Haldorsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Özses geeft een lange en hoge pass. Matem is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bridel. Matem moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Matem kan niet meer verder spelen. Tüfekçi komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Gencel speelt de bal door. Daar is Wyręba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyręba geeft een lange en hoge pass. Haldorsen is nu in balbezit. Haldorsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - şikebahçe34 3:0

33e minuut.
Çayan met een sublieme pass. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi passt de bal in één keer door. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - şikebahçe34 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorum s.k. 26%, şikebahçe34 74%.
Çorum s.k. - şikebahçe34 4:0

46e minuut.
Bánkuti speelt de bal door. Çayan kan de bal niet met de borst controleren. Senosiain geeft een lange en hoge pass. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Senosiain kopt de bal weg. Mârzoi rent richting de bal. Daar is Mârzoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuşçu heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh schiet op doel. Koşar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - şikebahçe34 5:0

48e minuut.
Çayan met een sublieme pass. Klungelig pakt Yoğurtçuoğlu de bal. Hoàng Khánh onderschept slim de pass. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - şikebahçe34 6:0

57e minuut.
Kıslal is nu in balbezit. Haldorsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kıslal raakt geblesseerd tijdens het duel. Kıslal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bridel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haldorsen is nu in balbezit. Haldorsen haalt uit met een fantastische trap. Koşar bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Senosiain rent richting de bal. Senosiain geeft een lange en hoge pass. Kıslal probeert de bal met de borst te controleren. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - şikebahçe34 7:0

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Devaud komt het veld opgelopen. Mârzoi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Beşçeken de bal. Haldorsen is nu in balbezit. Haldorsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - şikebahçe34 8:0

68e minuut.
Wyręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyręba speelt de bal door. Senosiain probeert naar een medespeler te passen. Haldorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haldorsen schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mârzoi is nu in balbezit. Senosiain bereikt de bal nog maar net als eerste. Senosiain probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Senosiain probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh passt de bal zonder na te denken. Haldorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haldorsen draait met de bal, schiet en ... Koşar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mârzoi passt de bal in één keer door. Devaud rent richting de bal. Devaud geeft een hoge lob. Haldorsen rent richting de bal. Haldorsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Wyręba verovert de bal door een tackle van achteren. Wyręba met een sublieme pass. Hoàng Khánh met een sublieme pass. Haldorsen is nu in balbezit. Haldorsen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Devaud speelt de bal door. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kuter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devaud met de inworp. Haldorsen rent richting de bal. Haldorsen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorum s.k. 16%, şikebahçe34 84%.
Çorum s.k. - şikebahçe34 8:0