Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.V.P Cihanspor COŞARASPOR
Normal Tactiek F22 raptor
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 33.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Mürekkepçioğlu geeft de bal voor. Napieralski rent richting de bal. Napieralski passt de bal in één keer door. Oltra is nu in balbezit. Oltra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pitto geeft de bal voor. Akışık speelt de bal door. Napieralski kopt de bal weg. Oltra bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltra schiet op doel. Akışık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Napieralski passt de bal in één keer door. Oltra rent richting de bal. Tokgözlü rent richting de bal. Oltra onderschept slim de pass. Oltra schiet op doel. Akışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Valme heeft problemen om de bal te vangen. Valme geeft een lange en hoge pass. Daar is Mürekkepçioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Akışık trapt de bal weg. Karadeniz rent richting de bal. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dennisson probeert de bal met de borst te controleren. Susar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dennisson onderschept slim de pass. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - COŞARASPOR 0:1

43e minuut.
Napieralski speelt de bal door. Oltra bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński rent richting de bal. Muszyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Serden de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Muszyński rent richting de bal. Susar is nu in balbezit. Muszyński onderschept slim de pass. Pitto is nu in balbezit. Pitto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.V.P Cihanspor 79%, COŞARASPOR 21%.
A.V.P Cihanspor - COŞARASPOR 0:1

46e minuut.
Susar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dennisson onderschept slim de pass. Dennisson met een sublieme pass. Oltra rent richting de bal. Oltra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Tokgözlü is nu in balbezit. Napieralski onderschept slim de pass. Napieralski geeft een hoge lob. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Muszyński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - COŞARASPOR 0:2

51e minuut.
Oltra passt de bal in één keer door. Pitto is nu in balbezit. Pitto met een sublieme pass. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitto is nu in balbezit. Muszyński rent richting de bal. Pitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Muszyński probeert de bal met de borst te controleren. Serden is nu in balbezit. Muszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Muszyński draait met de bal, schiet en ... Akışık probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Türkyiğit rent richting de bal. Valme verovert de bal door een tackle van achteren. Valme geeft een lange en hoge pass. Muszyński heeft problemen om de bal te vangen. Muszyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mürekkepçioğlu met een harde bal richting middenveld. Valme kopt de bal weg. Serden is nu in balbezit. Muszyński onderschept slim de pass. Muszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - COŞARASPOR 0:3

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Akışık trapt de bal weg. Napieralski kopt de bal weg. Muszyński rent richting de bal. Muszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - COŞARASPOR 0:4

78e minuut.
Oltra rent richting de bal. Oltra passt de bal zonder na te denken. Muszyński heeft problemen om de bal te vangen. Oltra is nu in balbezit. Oltra schiet op doel. Akışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński passt de bal met de wreef. Serden speelt de bal door. Oltra is nu in balbezit. Oltra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Serden verovert de bal door een tackle van achteren. Serden geeft een hoge lob. Karadeniz probeert de bal aan de voet te houden. Pitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Türkyiğit heeft problemen om de bal te vangen. Oltra is nu in balbezit. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński draait met de bal, schiet en ... Akışık werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.V.P Cihanspor - COŞARASPOR 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.V.P Cihanspor 78%, COŞARASPOR 22%.
A.V.P Cihanspor - COŞARASPOR 0:5