Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COŞARASPOR A.V.P Cihanspor
F22 raptor Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 16.8
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Əzizbəyli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuziel komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Valme is nu in balbezit. Valme speelt de bal door. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing draait met de bal, schiet en ... Akışık werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - A.V.P Cihanspor 1:0

11e minuut.
Türkyiğit speelt de bal door. Inworp. Napieralski met een snelle inworp. Bing rent richting de bal. Bing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Napieralski met de inworp. Bing is nu in balbezit. Bing haalt uit met een fantastische trap. Akışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Susar rent richting de bal. Dennisson verovert de bal door een tackle van achteren. Dennisson met een sublieme pass. Bing rent richting de bal. Bing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - A.V.P Cihanspor 2:0

15e minuut.
Valme speelt de bal door. Oszczep speelt de bal door. Muszyński is nu in balbezit. Bing rent richting de bal. Bing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Valme onderschept slim de pass. Valme probeert naar een medespeler te passen. Muszyński rent richting de bal. Muszyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - A.V.P Cihanspor 3:0

28e minuut.
Campos met een sublieme pass. Bing is nu in balbezit. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński haalt uit met een fantastische trap. Akışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - A.V.P Cihanspor 4:0

28e minuut.
Susar rent richting de bal. Muszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Türkyiğit rent richting de bal. Muszyński rent richting de bal. Muszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Boncuk controleert de bal met de borst. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski probeert naar een medespeler te passen. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Karadeniz passt de bal met de wreef. Campos probeert de bal aan de voet te houden. Kırılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırılmaz schiet op doel. Göçkün probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - A.V.P Cihanspor 4:1

36e minuut.
Kuziel is nu in balbezit. Kuziel geeft een lange en hoge pass. Serden heeft problemen om de bal te vangen. Bing is nu in balbezit. Bing schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - A.V.P Cihanspor 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COŞARASPOR 30%, A.V.P Cihanspor 70%.
COŞARASPOR - A.V.P Cihanspor 5:1

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Campos de bal onder controle te krijgen. Susar rent richting de bal. Susar passt de bal zonder na te denken. Bing rent richting de bal. Bing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bing probeert de bal aan de voet te houden. Campos kopt de bal weg. Muszyński is nu in balbezit. Bing is nu in balbezit. Bing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Açkın zal de hoekschop nemen. Doeltrap. Valme trapt de bal weg. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - A.V.P Cihanspor 6:1

55e minuut.
Karadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadeniz geeft een lange en hoge pass. Valme kopt de bal weg. Bing rent richting de bal. Bing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Açkın is nu in balbezit. Inworp. Oszczep zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Campos de bal. Campos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Dennisson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Susar de bal. Valme met een sublieme pass. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing haalt uit met een fantastische trap. Akışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Klungelig pakt Muszyński de bal. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos met een sublieme pass. Bing is nu in balbezit. Bing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Napieralski met een snelle inworp. Bing rent richting de bal. Bing schiet op doel. Akışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - A.V.P Cihanspor 7:1

77e minuut.
Valme probeert naar een medespeler te passen. Daar is Napieralski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napieralski probeert naar een medespeler te passen. Bing heeft problemen om de bal te vangen. Bing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Akışık trapt de bal weg van het doel. Napieralski met een sublieme pass. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Birsöz is nu in balbezit. Birsöz geeft de bal voor. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Campos geeft de bal voor. Bing springt en kopt de bal. Akışık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Valme met de inworp. Bing rent richting de bal. Bing speelt de bal door. Klungelig pakt Muszyński de bal. Muszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Birsöz is nu in balbezit. Birsöz passt de bal zonder na te denken. Campos is nu in balbezit. Campos geeft een lange en hoge pass. Bing krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - A.V.P Cihanspor 8:1

84e minuut.
Daar is Susar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos speelt de bal door. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - A.V.P Cihanspor 9:1

90e minuut.
Serden geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muszyński rent richting de bal. Muszyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COŞARASPOR 19%, A.V.P Cihanspor 81%.
COŞARASPOR - A.V.P Cihanspor 9:1