Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
altındag Cambridge United
bbb Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 40.2
tragisch Schieten solide
tragisch Passen goed
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Krajanowski geeft de bal voor. Inworp. Reilly met de inworp. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Reilly kopt de bal weg. Klungelig pakt Ülker de bal. Ülker speelt de bal door. Glon rent richting de bal. Glon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Reilly rent richting de bal. Reilly passt de bal in één keer door. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ... Krzyśków probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - Cambridge United 0:1

13e minuut.
Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon draait met de bal, schiet en ... Daar is Kołtun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ülker rent richting de bal. Ülker geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Krzyśków probeert naar een medespeler te passen. Ülker kopt de bal weg. Klungelig pakt Hotanen de bal. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Prata geeft een hoge lob. Reilly kopt de bal weg. Klungelig pakt Krajanowski de bal. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Grondin de bal. Glon is nu in balbezit. Glon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Antoniazzo de bal. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - Cambridge United 0:2

21e minuut.
Brejza passt de bal zonder na te denken. Jegliński heeft problemen om de bal te vangen. Jegliński speelt de bal door. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ... Krzyśków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - Cambridge United 0:3

23e minuut.
Valverde probeert naar een medespeler te passen. Jegliński rent richting de bal. Wohlfahrt begaat een overtreding. Wohlfahrt krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Krzyśków met een harde bal richting middenveld. Wohlfahrt kopt de bal weg. Jegliński rent richting de bal. Glon onderschept slim de pass. Glon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jegliński geeft de bal voor. Ülker rent richting de bal. Ülker passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Antoniazzo de bal. Antoniazzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - Cambridge United 0:4

31e minuut.
Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon schiet op doel. Clondescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Valverde geeft een lange en hoge pass. Daar is Krajanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniazzo is nu in balbezit. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ... Krajanowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Grondin probeert de bal met de borst te controleren. Glon is nu in balbezit. Glon haalt uit met een fantastische trap. Clondescu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - Cambridge United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altındag 78%, Cambridge United 22%.
altındag - Cambridge United 0:5

55e minuut.
Reilly is nu in balbezit. Reilly met een sublieme pass. Glon rent richting de bal. Glon haalt uit met een fantastische trap. Krzyśków maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - Cambridge United 0:6

57e minuut.
Valverde rent richting de bal. Valverde passt de bal met de wreef. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo schiet op doel. Krzyśków probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Grondin probeert naar een medespeler te passen. Valverde rent richting de bal. Valverde passt de bal in één keer door. Antoniazzo is nu in balbezit. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Clondescu trapt de bal weg van het doel. Wohlfahrt kopt de bal weg. Glon speelt de bal door. Antoniazzo is nu in balbezit. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Krajanowski onderschept slim de pass. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon met een sublieme pass. Antoniazzo heeft problemen om de bal te vangen. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap. Krzyśków bokst de bal weg.

67e minuut.
Inworp. Akpınar komt het veld opgelopen. Özbilginer komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Reilly rent richting de bal. Reilly geeft een lange en hoge pass. Özbilginer kopt de bal weg. Antoniazzo heeft problemen om de bal te vangen. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Clondescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Özbilginer met de inworp. Glon heeft problemen om de bal te vangen. Glon draait met de bal, schiet en ... Krzyśków bokst de bal weg. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
altındag - Cambridge United 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altındag 73%, Cambridge United 27%.
altındag - Cambridge United 0:7