Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cambridge United altındag
Normal Tactiek bbb
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 11.5
solide Schieten tragisch
goed Passen tragisch
zwak Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Valverde geeft een hoge lob. Daar is Krajanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - altındag 1:0

5e minuut.
Glon speelt de bal door. Antoniazzo rent richting de bal. Tänover rent richting de bal. Glon verovert de bal door een tackle van achteren. Glon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ülker passt de bal zonder na te denken. Antoniazzo heeft problemen om de bal te vangen. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap. Krajanowski probeert de bal aan de voet te houden. Krzyśków werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - altındag 2:0

10e minuut.
Antoniazzo is nu in balbezit. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo rent richting de bal. Glon is nu in balbezit. Glon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
García Argüelles met een harde bal richting middenveld. Glon kopt de bal weg. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo onderschept slim de pass. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Antoniazzo onderschept slim de pass. Antoniazzo probeert naar een medespeler te passen. Wohlfahrt probeert naar een medespeler te passen. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Clondescu de bal. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon geeft een hoge lob. Antoniazzo heeft problemen om de bal te vangen. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - altındag 3:0

17e minuut.
Enciso probeert naar een medespeler te passen. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo is nu in balbezit. Glon rent richting de bal. Glon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Glon is nu in balbezit. Tänover is nu in balbezit. Glon onderschept slim de pass. Glon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Clondescu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ülker verovert de bal door een tackle van achteren. Ülker geeft een hoge lob. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap. Krzyśków maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - altındag 4:0

25e minuut.
Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun rent richting de bal. Antoniazzo onderschept slim de pass. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krzyśków met een harde bal richting middenveld. Ülker kopt de bal weg. Antoniazzo heeft problemen om de bal te vangen. Antoniazzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
García Argüelles rent richting de bal. García Argüelles geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Antoniazzo de bal. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - altındag 5:0

30e minuut.
Brejza is nu in balbezit. Glon onderschept slim de pass. Glon met een sublieme pass. Antoniazzo heeft problemen om de bal te vangen. Antoniazzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - altındag 6:0

34e minuut.
Daar is Reilly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reilly geeft een lange en hoge pass. Tänover heeft problemen om de bal te vangen. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo schiet op doel. Krzyśków probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - altındag 7:0

39e minuut.
Sayar speelt de bal door. Daar is Glon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glon probeert naar een medespeler te passen. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cambridge United 16%, altındag 84%.
Cambridge United - altındag 7:0

47e minuut.
Glon met een sublieme pass. Daar is Antoniazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krajanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antoniazzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reilly neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - altındag 8:0

48e minuut.
Vlaeminck rent richting de bal. Vlaeminck geeft een lange en hoge pass. Daar is Antoniazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glon rent richting de bal. Glon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - altındag 9:0

57e minuut.
Daar is Reilly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap. Krajanowski probeert de bal aan de voet te houden. Krzyśków maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - altındag 10:0

61e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde geeft de bal voor. Klungelig pakt Clondescu de bal. Antoniazzo is nu in balbezit. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ... Krzyśków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde passt de bal zonder na te denken. Wohlfahrt rent richting de bal. Wohlfahrt geeft een hoge lob. Krajanowski kopt de bal weg. Krzyśków probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - altındag 11:0

67e minuut.
Doeltrap. Özbilginer komt het veld opgelopen. Akpınar komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Glon verovert de bal door een tackle van achteren. Glon passt de bal in één keer door. Krajanowski is nu in balbezit. Antoniazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - altındag 12:0

74e minuut.
Valverde controleert de bal met de borst. Valverde geeft een hoge lob. Clondescu heeft problemen om de bal te vangen. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Valverde rent richting de bal. Valverde passt de bal in één keer door. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - altındag 13:0

87e minuut.
Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly speelt de bal door. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap. Krzyśków probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - altındag 14:0

89e minuut.
Ağatürk geeft een hoge lob. Reilly is nu in balbezit. Reilly passt de bal in één keer door. Glon is nu in balbezit. Glon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cambridge United 19%, altındag 81%.
Cambridge United - altındag 14:0