Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çorum s.k. fenerbahcefk
onur Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Yedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bridel verovert de bal door een tackle van achteren. Bridel speelt de bal door. Skibicki is nu in balbezit. Skibicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bridel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bridel geeft de bal voor. Mârzoi kopt de bal weg. Skibicki is nu in balbezit. Skibicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Çiftelli niet meer kan verder spelen. mintaz komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Şanlı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Altınat komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Báez onderschept slim de pass. Báez geeft een hoge lob. Yedi heeft problemen om de bal te vangen. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - fenerbahcefk 1:0

20e minuut.
Budak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bridel met een snelle inworp. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bridel verovert de bal door een tackle van achteren. Bridel geeft een hoge lob. Mârzoi heeft problemen om de bal te vangen. Mârzoi draait met de bal, schiet en ... mintaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Altınat probeert de bal met de borst te controleren. Mârzoi is nu in balbezit. Altınat begaat een overtreding. Altınat krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Báez met de inworp. Skibicki controleert de bal met de borst. Kayı rent richting de bal. Skibicki is nu in balbezit. Skibicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Mârzoi met een sublieme pass. Wyręba probeert naar een medespeler te passen. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki verovert de bal door een tackle van achteren. Skibicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - fenerbahcefk 2:0

39e minuut.
Yedi rent richting de bal. Bridel verovert de bal door een tackle van achteren. Bridel probeert naar een medespeler te passen. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez passt de bal in één keer door. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi draait met de bal, schiet en ... mintaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - fenerbahcefk 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorum s.k. 28%, fenerbahcefk 72%.
Çorum s.k. - fenerbahcefk 3:0

46e minuut.
Faltoso komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Senosiain rent richting de bal. Senosiain met een sublieme pass. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki draait met de bal, schiet en ... mintaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - fenerbahcefk 4:0

52e minuut.
Senosiain met een sublieme pass. Budak bereikt de bal nog maar net als eerste. Budak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mârzoi de bal onder controle te krijgen. Mârzoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mârzoi rent richting de bal. Budak is nu in balbezit. Budak passt de bal met de wreef. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Senosiain passt de bal met de wreef. Báez is nu in balbezit. Báez passt de bal zonder na te denken. Mârzoi heeft problemen om de bal te vangen. Mârzoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - fenerbahcefk 5:0

65e minuut.
Altınat is nu in balbezit. Senosiain onderschept slim de pass. Senosiain passt de bal met de wreef. Daar is Skibicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skibicki schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Altınat is nu in balbezit. Faltoso onderschept slim de pass. Faltoso met een sublieme pass. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. mintaz trapt de bal weg van het doel. Senosiain kopt de bal weg. Skibicki rent richting de bal. Skibicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Faltoso verovert de bal door een tackle van achteren. Senosiain rent richting de bal. Senosiain passt de bal in één keer door. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - fenerbahcefk 6:0

77e minuut.
Senosiain rent richting de bal. Mârzoi rent richting de bal. Yedi begaat een overtreding. Yedi krijgt een gele kaart. Mârzoi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mârzoi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yenikonak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çorum s.k. - fenerbahcefk 7:0

82e minuut.
Kayı is nu in balbezit. Senosiain verovert de bal door een tackle van achteren. Senosiain geeft een lange en hoge pass. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ortakoğlu met een sublieme pass. Senosiain rent richting de bal. Senosiain geeft de bal voor. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çorum s.k. 18%, fenerbahcefk 82%.
Çorum s.k. - fenerbahcefk 7:0