Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fenerbahcefk Çorum s.k.
Normal Tactiek onur
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 37.4
poor Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Skibicki is nu in balbezit. Budak rent richting de bal. Skibicki verovert de bal door een tackle van achteren. Skibicki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Çorum s.k. 0:1

6e minuut.
Plutão geeft een hoge lob. Ortakoğlu rent richting de bal. Báez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Báez krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Şanlı rent richting de bal. Senosiain verovert de bal door een tackle van achteren. Senosiain geeft een hoge lob. Skibicki is nu in balbezit. Skibicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Çorum s.k. 0:2

8e minuut.
Açıktan is nu in balbezit. Wyręba verovert de bal door een tackle van achteren. Wyręba probeert naar een medespeler te passen. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ortakoğlu geeft de bal voor. Wyręba kopt de bal weg. Daar is Yedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bridel is nu in balbezit. Bridel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bridel geeft een hoge lob. Budak kopt de bal weg. Mârzoi rent richting de bal. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Çorum s.k. 0:3

20e minuut.
Bridel bereikt de bal nog maar net als eerste. Senosiain probeert naar een medespeler te passen. Ortakoğlu is nu in balbezit. Mârzoi onderschept slim de pass. Mârzoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Çorum s.k. 0:4

21e minuut.
Pekkan met een sublieme pass. Klungelig pakt Açıktan de bal. Skibicki onderschept slim de pass. Skibicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Yenikonak met een harde bal richting middenveld. Bridel kopt de bal weg. Skibicki rent richting de bal. Skibicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ortakoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Báez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi schiet op doel. mintaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Senosiain is nu in balbezit. Senosiain schiet op doel. mintaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Örge kopt de bal weg. Senosiain is nu in balbezit. Senosiain speelt de bal door. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Yedi met een snelle inworp. Şanlı is nu in balbezit. Bridel onderschept slim de pass. Skibicki rent richting de bal. Skibicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kayı is nu in balbezit. Senosiain onderschept slim de pass. Senosiain probeert naar een medespeler te passen. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bridel is nu in balbezit. Bridel probeert naar een medespeler te passen. Senosiain bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Çorum s.k. 0:5

43e minuut.
Senosiain onderschept slim de pass. Senosiain geeft de bal voor. Ortakoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Báez is nu in balbezit. Báez draait met de bal, schiet en ... mintaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahcefk 78%, Çorum s.k. 22%.
fenerbahcefk - Çorum s.k. 0:5

50e minuut.
Báez onderschept slim de pass. Báez geeft de bal voor. Yenikonak kopt de bal weg. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
mintaz met een harde bal richting middenveld. Senosiain kopt de bal weg. Mârzoi kan de bal niet met de borst controleren. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Báez met de inworp. Senosiain is nu in balbezit. Senosiain passt de bal zonder na te denken. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi draait met de bal, schiet en ... mintaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Báez met de inworp. Senosiain probeert de bal met de borst te controleren. Senosiain passt de bal met de wreef. Skibicki is nu in balbezit. Skibicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Çorum s.k. 0:6

65e minuut.
Mârzoi is nu in balbezit. Yenikonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki onderschept slim de pass. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
mintaz trapt de bal weg. Senosiain bereikt de bal nog maar net als eerste. Senosiain met een sublieme pass. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Çorum s.k. 0:7

67e minuut.
Budak geeft een hoge lob. Inworp. Bridel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skibicki rent richting de bal. Skibicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yenikonak is nu in balbezit. Mârzoi onderschept slim de pass. Mârzoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Çorum s.k. 0:8

76e minuut.
Skibicki onderschept slim de pass. Senosiain rent richting de bal. Skibicki rent richting de bal. Skibicki draait met de bal, schiet en ... mintaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenerbahcefk - Çorum s.k. 0:9

78e minuut.
Bridel passt de bal zonder na te denken. Senosiain probeert de bal met de borst te controleren. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki is nu in balbezit. Skibicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenerbahcefk 68%, Çorum s.k. 32%.
fenerbahcefk - Çorum s.k. 0:9