Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şemşikspor şikebahçe34
eyopp Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
13% Spel op eigen helft 87%
45 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 19.8
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Kurzelewski is nu in balbezit. Kuşçu rent richting de bal. Štimac rent richting de bal. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski schiet op doel. Koşar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz geeft de bal voor. Daar is Matem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Zhengchuang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. Koşar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Olkiewicz geeft een lange en hoge pass. Kuter geeft een hoge lob. Okołowicz kopt de bal weg. Daar is Štimac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Olkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang passt de bal met de wreef. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - şikebahçe34 1:0

13e minuut.
Okołowicz probeert naar een medespeler te passen. Olkiewicz geeft de bal voor. Matem heeft problemen om de bal te vangen. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Veskioja geeft de bal voor. Matem kopt de bal weg. Okołowicz speelt de bal door. Štimac heeft problemen om de bal te vangen. Štimac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Matem verovert de bal door een tackle van achteren. Matem probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kıslal de bal. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Olkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kurzelewski rent richting de bal. Beşçeken is nu in balbezit. Kurzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zhengchuang geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kurzelewski passt de bal zonder na te denken. Olkiewicz speelt de bal door. Kuter is nu in balbezit. Štimac onderschept slim de pass. Štimac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Imperovičius passt de bal in één keer door. Daar is Okołowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okołowicz probeert naar een medespeler te passen. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ... Koşar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zhengchuang onderschept slim de pass. Zhengchuang geeft een hoge lob. Kurzelewski rent richting de bal. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kolcu is nu in balbezit. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang geeft een hoge lob. Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - şikebahçe34 2:0

33e minuut.
Özses is nu in balbezit. Olkiewicz onderschept slim de pass. Olkiewicz speelt de bal door. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - şikebahçe34 3:0

34e minuut.
Imperovičius rent richting de bal. Zhengchuang rent richting de bal. Kolcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhengchuang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Imperovičius neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Veskioja verovert de bal door een tackle van achteren. Veskioja geeft een lange en hoge pass. Kıslal probeert de bal met de borst te controleren. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - şikebahçe34 4:0

41e minuut.
Matem geeft een hoge lob. Turpçu is nu in balbezit. Olkiewicz geeft een lange en hoge pass. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski schiet op doel. Koşar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang speelt de bal door. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - şikebahçe34 5:0

45e minuut.
Imperovičius rent richting de bal. Imperovičius passt de bal zonder na te denken. Beşçeken rent richting de bal. Kurzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzelewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 10%, şikebahçe34 90%.
şemşikspor - şikebahçe34 5:0

46e minuut.
Zayas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Olkiewicz kopt de bal weg. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski passt de bal met de wreef. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Matem rent richting de bal. Imperovičius onderschept slim de pass. Imperovičius speelt de bal door. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kolcu kopt de bal weg. Olkiewicz controleert de bal met de borst. Olkiewicz speelt de bal door. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kuşçu passt de bal in één keer door. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz geeft een hoge lob. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kurzelewski schiet op doel. Kuter probeert de bal aan de voet te houden. Olkiewicz rent richting de bal. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - şikebahçe34 6:0

75e minuut.
Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolcu is nu in balbezit. Kolcu passt de bal zonder na te denken. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz met een sublieme pass. Imperovičius met een sublieme pass. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Koşar trapt de bal weg van het doel. Imperovičius kopt de bal weg. Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Turpçu is nu in balbezit. Olkiewicz speelt de bal door. Kurzelewski rent richting de bal. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac draait met de bal, schiet en ... Paal! Kurzelewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Imperovičius kopt de bal weg. Daar is Kıslal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şemşikspor - şikebahçe34 7:0

84e minuut.
Yoğurtçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçuoğlu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kurzelewski de bal. Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Yoğurtçuoğlu geeft de bal voor. Olkiewicz met een sublieme pass. Daar is Kıslal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Koşar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şemşikspor 16%, şikebahçe34 84%.
şemşikspor - şikebahçe34 7:0