Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
şikebahçe34 şemşikspor
Normal Tactiek eyopp
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 43.6
adequate Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen average


1e minuut.
Çayan rent richting de bal. Matem bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac verovert de bal door een tackle van achteren. Štimac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olkiewicz met de inworp. Kuşçu is nu in balbezit. Štimac onderschept slim de pass. Štimac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
şikebahçe34 - şemşikspor 0:1

3e minuut.
Štimac passt de bal in één keer door. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz met een sublieme pass. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Olkiewicz passt de bal met de wreef. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang passt de bal zonder na te denken. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Veskioja passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kuşçu de bal. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel. Koşar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
şikebahçe34 - şemşikspor 0:2

13e minuut.
Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz passt de bal in één keer door. Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel. Koşar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Zhengchuang rent richting de bal. Matem rent richting de bal. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Štimac rent richting de bal. Štimac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kuter met een harde bal richting middenveld. Imperovičius kopt de bal weg. Kuşçu probeert de bal met de borst te controleren. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Koşar trapt de bal weg. Okołowicz kopt de bal weg. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Okołowicz kopt de bal weg. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Matem onderschept slim de pass. Zhengchuang onderschept slim de pass. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koşar trapt de bal weg. Zhengchuang kopt de bal weg. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zhengchuang kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolcu de bal. Matem is nu in balbezit. Zhengchuang onderschept slim de pass. Zhengchuang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
şikebahçe34 - şemşikspor 0:3

26e minuut.
Kuşçu rent richting de bal. Olkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Olkiewicz speelt de bal door. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şikebahçe34 - şemşikspor 0:4

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imperovičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhengchuang geeft een hoge lob. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ... Koşar bokst de bal weg. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kıslal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel. Kıslal probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Imperovičius geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Okołowicz passt de bal met de wreef. Imperovičius is nu in balbezit. Imperovičius passt de bal in één keer door. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kurzelewski rent richting de bal. Matem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şikebahçe34 - şemşikspor 0:5

43e minuut.
Kıslal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Imperovičius met een snelle inworp. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
şikebahçe34 - şemşikspor 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şikebahçe34 79%, şemşikspor 21%.
şikebahçe34 - şemşikspor 0:6

46e minuut.
Zayas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Imperovičius is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gencel. Imperovičius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Imperovičius zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Štimac heeft problemen om de bal te vangen. Štimac schiet op doel. Koşar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
şikebahçe34 - şemşikspor 0:7

50e minuut.
Daar is Özses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turpçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpçu met een sublieme pass. Štimac heeft problemen om de bal te vangen. Štimac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
şikebahçe34 - şemşikspor 0:8

59e minuut.
Okołowicz passt de bal zonder na te denken. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang probeert naar een medespeler te passen. Štimac is nu in balbezit. Štimac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Imperovičius rent richting de bal. Imperovičius passt de bal zonder na te denken. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Kıslal probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Imperovičius geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olkiewicz is nu in balbezit. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
şikebahçe34 - şemşikspor 0:9

66e minuut.
Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang passt de bal met de wreef. Kolcu is nu in balbezit. Štimac onderschept slim de pass. Štimac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac heeft problemen om de bal te vangen. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac is nu in balbezit. Štimac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski schiet op doel. De bal raakt de paal. Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz passt de bal met de wreef. Daar is Zhengchuang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kıslal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
şikebahçe34 - şemşikspor 0:10

73e minuut.
Kıslal geeft een hoge lob. Girgentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz speelt de bal door. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zhengchuang kopt de bal weg. Štimac is nu in balbezit. Kıslal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Štimac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Štimac neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
şikebahçe34 - şemşikspor 0:11

86e minuut.
Klungelig pakt Çayan de bal. Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz passt de bal in één keer door. Štimac rent richting de bal. Štimac draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: şikebahçe34 85%, şemşikspor 15%.
şikebahçe34 - şemşikspor 0:11