Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cambridge United A.V.P Cihanspor
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ülker kopt de bal weg. Antoniazzo is nu in balbezit. Serden is nu in balbezit. Antoniazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Antoniazzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - A.V.P Cihanspor 1:0

5e minuut.
Kırılmaz is nu in balbezit. Valverde onderschept slim de pass. Valverde passt de bal in één keer door. Glon rent richting de bal. Glon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Serden geeft de bal voor. Inworp. Prata met de inworp. Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wohlfahrt heeft problemen om de bal te vangen. Wohlfahrt speelt de bal door. Antoniazzo is nu in balbezit. Daar is Antoniazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniazzo schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Wohlfahrt verovert de bal door een tackle van achteren. Wohlfahrt geeft een lange en hoge pass. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - A.V.P Cihanspor 2:0

22e minuut.
Serden geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reilly met de inworp. Daar is Glon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon passt de bal zonder na te denken. Antoniazzo heeft problemen om de bal te vangen. Glon rent richting de bal. Glon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Türkyiğit passt de bal met de wreef. Valverde rent richting de bal. Valverde passt de bal in één keer door. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Wohlfahrt de bal. Wohlfahrt passt de bal zonder na te denken. Valverde geeft een hoge lob. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Prata speelt de bal door. Reilly rent richting de bal. Reilly passt de bal zonder na te denken. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Prata geeft een hoge lob. Antoniazzo rent richting de bal. Daar is Antoniazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap. Akışık werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - A.V.P Cihanspor 3:0

36e minuut.
Susar controleert de bal met de borst. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Wohlfahrt met een sublieme pass. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Valverde kopt de bal weg. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon rent richting de bal. Glon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Glon rent richting de bal. Glon passt de bal met de wreef. Antoniazzo is nu in balbezit. Antoniazzo schiet op doel. Akışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Akışık speelt de bal door. Wohlfahrt kopt de bal weg. Daar is Birsöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - A.V.P Cihanspor 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cambridge United 32%, A.V.P Cihanspor 68%.
Cambridge United - A.V.P Cihanspor 4:0

65e minuut.
Ülker met een sublieme pass. Reilly rent richting de bal. Reilly probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antoniazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Özbilginer komt het veld opgelopen. Akpınar komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tokgözlü onderschept slim de pass. Tokgözlü speelt de bal door. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mürekkepçioğlu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reilly zal de hoekschop nemen. Türkyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Özbilginer zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antoniazzo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - A.V.P Cihanspor 5:0

72e minuut.
Reilly geeft een hoge lob. Daar is Özbilginer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde met een sublieme pass. Antoniazzo is nu in balbezit. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Ağatürk met de inworp. Valverde speelt de bal door. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ... Akışık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Özbilginer heeft problemen om de bal te vangen. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk geeft een hoge lob. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo schiet op doel. Paal! Glon rent richting de bal. Glon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Tokgözlü geeft een lange en hoge pass. García Argüelles rent richting de bal. García Argüelles geeft de bal voor. Glon rent richting de bal. Glon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo passt de bal met de wreef. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon schiet op doel. Antoniazzo probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Glon rent richting de bal. Glon geeft een lange en hoge pass. Reilly speelt de bal door. Klungelig pakt Antoniazzo de bal. Antoniazzo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Glon draait met de bal, schiet en ... Antoniazzo probeert de bal aan de voet te houden. Reilly geeft een hoge lob. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Akışık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cambridge United - A.V.P Cihanspor 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cambridge United 24%, A.V.P Cihanspor 76%.
Cambridge United - A.V.P Cihanspor 6:0