Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COŞARASPOR altındag
F22 raptor Tactiek bbb
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 15
good Schieten tragic
adequate Passen tragic
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Hotanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos passt de bal zonder na te denken. Bing is nu in balbezit. Bing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bing onderschept slim de pass. Bing geeft de bal voor. Campos speelt de bal door. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bing kopt de bal weg. Klungelig pakt Clondescu de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Napieralski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muszyński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krajanowski heeft problemen om de bal te vangen. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński haalt uit met een fantastische trap. Krajanowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - altındag 1:0

13e minuut.
Bing is nu in balbezit. Bing passt de bal in één keer door. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński haalt uit met een fantastische trap. Krzyśków maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Capilla geeft de bal voor. Muszyński rent richting de bal. Hotanen rent richting de bal. Muszyński onderschept slim de pass. Muszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - altındag 2:0

33e minuut.
Valme raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pitto komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Hotanen geeft een hoge lob. Pitto kopt de bal weg. Jegliński heeft problemen om de bal te vangen. Bing onderschept slim de pass. Bing draait met de bal, schiet en ... Krzyśków probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krajanowski heeft problemen om de bal te vangen. Muszyński rent richting de bal. Muszyński haalt uit met een fantastische trap. Krajanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - altındag 3:0

35e minuut.
Jegliński geeft een hoge lob. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Grondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing verovert de bal door een tackle van achteren. Bing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hotanen passt de bal in één keer door. Pitto met een sublieme pass. Muszyński rent richting de bal. Muszyński haalt uit met een fantastische trap. Krzyśków maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - altındag 4:0

43e minuut.
Grondin passt de bal in één keer door. Dennisson rent richting de bal. Dennisson probeert naar een medespeler te passen. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing haalt uit met een fantastische trap. Krzyśków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - altındag 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COŞARASPOR 24%, altındag 76%.
COŞARASPOR - altındag 5:0

46e minuut.
Campos is nu in balbezit. Campos geeft de bal voor. Napieralski speelt de bal door. Bing rent richting de bal. Bing haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Əzizbəyli rent richting de bal. Əzizbəyli passt de bal in één keer door. Campos rent richting de bal. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - altındag 6:0

50e minuut.
Prokopowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enciso speelt de bal door. Muszyński is nu in balbezit. Bing is nu in balbezit. Bing draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krzyśków speelt de bal door. Daar is Hotanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COŞARASPOR - altındag 7:0

63e minuut.
Clondescu geeft een hoge lob. Inworp. Napieralski met een snelle inworp. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Napieralski kopt de bal weg. Bing is nu in balbezit. Bing speelt de bal door. Muszyński rent richting de bal. Muszyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hotanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotanen passt de bal in één keer door. Muszyński is nu in balbezit. Muszyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Napieralski zal de hoekschop nemen. Hotanen heeft problemen om de bal te vangen. Muszyński rent richting de bal. Muszyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski passt de bal zonder na te denken. Bing heeft problemen om de bal te vangen. Muszyński rent richting de bal. Muszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Krajanowski geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Campos neemt de hoekschop. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COŞARASPOR 33%, altındag 67%.
COŞARASPOR - altındag 7:0