Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ER FORCE Malatya FC
451 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Lerza is nu in balbezit. Şuayipoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lerza. Şuayipoğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
Lerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerza passt de bal met de wreef. Garguš is nu in balbezit. Garguš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Garguš heeft problemen om de bal te vangen. Lerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerza probeert naar een medespeler te passen. Garguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Atalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel onderschept slim de pass. Parusel geeft een lange en hoge pass. Garguš rent richting de bal. Garguš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Parusel de bal. Parusel kopt de bal weg. Kırkalmaz kan de bal niet met de borst controleren. Garguš rent richting de bal. Garguš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ER FORCE 17%, Malatya FC 83%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ER FORCE - Malatya FC 0:0

49e minuut.
Lerza geeft de bal voor. Lampard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampard passt de bal zonder na te denken. Garguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kolasiński kopt de bal weg. Daar is Lerza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kırkalmaz rent richting de bal. Lerza onderschept slim de pass. Lerza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - Malatya FC 1:0

56e minuut.
Lerza kopt de bal weg. Garguš rent richting de bal. Garguš passt de bal met de wreef. Parusel is nu in balbezit. Parusel draait met de bal, schiet en ... Türkoğul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - Malatya FC 2:0

57e minuut.
Baciu met een snelle inworp. Lerza rent richting de bal. Lerza geeft de bal voor. Garguš rent richting de bal. Garguš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Lüddemann komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kryszałowicz met een sublieme pass. Kolasiński rent richting de bal. Kolasiński passt de bal zonder na te denken. Lampard rent richting de bal. Lampard geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lampard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kırkalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lüddemann rent richting de bal. Lüddemann schiet op doel. Türkoğul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - Malatya FC 3:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Wesemael komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kırkalmaz probeert naar een medespeler te passen. Lerza rent richting de bal. Lerza met een sublieme pass. Klungelig pakt Lüddemann de bal. Lüddemann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Parusel speelt de bal door. Altıntop is nu in balbezit. Lüddemann onderschept slim de pass. Lüddemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ER FORCE - Malatya FC 4:0

88e minuut.
Atalay speelt de bal door. Solstrand is nu in balbezit. Solstrand geeft een lange en hoge pass. Daar is Parusel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parusel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ER FORCE 13%, Malatya FC 87%.
ER FORCE - Malatya FC 4:0