Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samsun Spor Nizipspor
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
İnce geeft de bal voor. Inworp. Mengüalpoğlu met de inworp. Kurtuluş heeft problemen om de bal te vangen. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
İnce verovert de bal door een tackle van achteren. İnce geeft de bal voor. Damat kopt de bal weg. Seldeviren is nu in balbezit. Seldeviren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Akaslan geeft de bal voor. Kutluoğlu is nu in balbezit. Kutluoğlu passt de bal in één keer door. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Baransel heeft problemen om de bal te vangen. Yoğurtçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneş begaat een overtreding. Güneş krijgt een gele kaart. Yoğurtçu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Yoğurtçu kan niet meer verder spelen. Apaçık komt het veld opgelopen. Apaçık zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Seldeviren is nu in balbezit. Seldeviren draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ayata de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Ayata geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mengüalpoğlu met een snelle inworp. Kurtuluş kan de bal niet met de borst controleren. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap. Pamuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Damat kopt de bal weg. Ayata heeft problemen om de bal te vangen. Seldeviren rent richting de bal. Seldeviren draait met de bal, schiet en ... Pamuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsun Spor - Nizipspor 0:1

40e minuut.
Erkan speelt de bal door. Seldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldeviren onderschept slim de pass. Seldeviren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsun Spor 49%, Nizipspor 51%.
Samsun Spor - Nizipspor 0:1

55e minuut.
Apaçık geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ayata de bal. Seldeviren is nu in balbezit. Seldeviren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samsun Spor - Nizipspor 0:2

58e minuut.
Kutluoğlu is nu in balbezit. Erkan is nu in balbezit. Erkan speelt de bal door. Baransel rent richting de bal. Baransel haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Apaçık probeert naar een medespeler te passen. Seldeviren is nu in balbezit. Uysal is nu in balbezit. Seldeviren onderschept slim de pass. Seldeviren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Özçelik is nu in balbezit. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş passt de bal in één keer door. Seldeviren is nu in balbezit. Seldeviren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Uysal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Damat met een snelle inworp. Kurtuluş is nu in balbezit. Kurtuluş draait met de bal, schiet en ... Pamuk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsun Spor 57%, Nizipspor 43%.
Samsun Spor - Nizipspor 0:2