Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YALVAC SİNCİTY galatasaray_66
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
mintaz rent richting de bal. İlker onderschept slim de pass. İlker passt de bal in één keer door. Telli bereikt de bal nog maar net als eerste. Telli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - galatasaray_66 1:0

16e minuut.
Zileli passt de bal zonder na te denken. Daar is Kolonyacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arolat is nu in balbezit. Kolonyacı onderschept slim de pass. Kolonyacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YALVAC SİNCİTY - galatasaray_66 1:1

27e minuut.
Türkarslan verovert de bal door een tackle van achteren. İlker is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van mintaz. İlker raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Koçak geeft een hoge lob. Çapanoğlu kopt de bal weg. Bakırlı probeert de bal met de borst te controleren. İlker rent richting de bal. İlker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
mintaz bereikt de bal nog maar net als eerste. İlker onderschept slim de pass. İlker probeert naar een medespeler te passen. Telli bereikt de bal nog maar net als eerste. Telli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Papatya geeft een hoge lob. Yiğittürk probeert de bal aan de voet te houden. Telli is nu in balbezit. Telli draait met de bal, schiet en ... Çamoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YALVAC SİNCİTY - galatasaray_66 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YALVAC SİNCİTY 43%, galatasaray_66 57%.
YALVAC SİNCİTY - galatasaray_66 2:1

49e minuut.
Davulcu heeft problemen om de bal te vangen. Bakırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırlı geeft de bal voor. Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Koçak geeft een hoge lob. mintaz rent richting de bal. mintaz met een sublieme pass. Kolonyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
İlker passt de bal met de wreef. Bakırlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırlı geeft een lange en hoge pass. Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Bakırlı rent richting de bal. İlker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakırlı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bakırlı met een snel genomen vrije trap. Kolonyacı rent richting de bal. Kolonyacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YALVAC SİNCİTY - galatasaray_66 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YALVAC SİNCİTY 51%, galatasaray_66 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YALVAC SİNCİTY - galatasaray_66 2:2