Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnLy FoR LiFe galatasaray15115
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Özartunç met een sublieme pass. Canaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erşahin. Erşahin krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Ergin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aktaş komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Ener rent richting de bal. Ener passt de bal in één keer door. İtici speelt de bal door. Aktaş is nu in balbezit. Aktaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Borazan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erşahin met een snelle inworp. İtici rent richting de bal. İtici met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Aktaş is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
İtici is nu in balbezit. Özartunç maakt een afschuwelijke overtreding. İtici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Göktürk met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Süllü de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnLy FoR LiFe 72%, galatasaray15115 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OnLy FoR LiFe - galatasaray15115 0:0

62e minuut.
Toynak met een sublieme pass. Zincir rent richting de bal. Zincir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Camdan de bal. Camdan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Yağcıoğlu rent richting de bal. Zaferekoşan onderschept slim de pass. Soygüven verovert de bal door een tackle van achteren. Soygüven draait met de bal, schiet en ... Yenigün probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Yenigün met een harde bal richting middenveld. Daar is Özartunç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İskay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özartunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Özartunç geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yenigün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Klungelig pakt Yemenlioğlu de bal. Özartunç rent richting de bal. İtici maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag İtici naar de kleedkamers voor een vroege douche. Özartunç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özartunç zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yenigün trapt de bal weg. Daar is Soygüven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soygüven haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Erşahin is nu in balbezit. Erşahin passt de bal met de wreef. Ener met een sublieme pass. Aktaş is nu in balbezit. Aktaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - galatasaray15115 0:1

77e minuut.
Yemenlioğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Zincir de bal. Camdan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camdan krijgt een gele kaart.

83e minuut.
İskay geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türkoğlu met een snelle inworp. Soygüven rent richting de bal. Soygüven geeft een hoge lob. Yenigün bokst de bal weg. Yağcıoğlu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OnLy FoR LiFe - galatasaray15115 1:1

85e minuut.
Erşahin is nu in balbezit. Erşahin passt de bal met de wreef. Toynak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aktaş rent richting de bal. Aktaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnLy FoR LiFe - galatasaray15115 1:2

89e minuut.
Göktürk is nu in balbezit. Yağcıoğlu onderschept slim de pass. Soygüven bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağcıoğlu is nu in balbezit. Yağcıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnLy FoR LiFe 48%, galatasaray15115 52%.
OnLy FoR LiFe - galatasaray15115 1:2