Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Firtune FC Trabzonspor19671
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Gül bereikt de bal nog maar net als eerste. Gül speelt de bal door. Çukurköylü heeft problemen om de bal te vangen. Çukurköylü haalt uit met een fantastische trap. Eroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tolun bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakan onderschept slim de pass. Özbakan passt de bal zonder na te denken. Çukurköylü rent richting de bal. Çukurköylü haalt uit met een fantastische trap. mintaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Taner passt de bal met de wreef. Şahintepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahintepe passt de bal in één keer door. Çukurköylü is nu in balbezit. Çukurköylü schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Şahintepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahintepe geeft een hoge lob. mintaz speelt de bal door. Özbakan is nu in balbezit. Özbakan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yaltız trapt de bal weg. Sumbas kopt de bal weg. Çukurköylü heeft problemen om de bal te vangen. Çukurköylü schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Canatapan verovert de bal door een tackle van achteren. Canatapan geeft de bal voor. Çağdaş probeert naar een medespeler te passen. Çukurköylü is nu in balbezit. Çukurköylü draait met de bal, schiet en ... mintaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firtune FC 62%, Trabzonspor19671 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Firtune FC - Trabzonspor19671 0:0

52e minuut.
Akışık geeft de bal voor. Inworp. Sevgin met de inworp. Daar is Gül, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gül haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sevgin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gülselam komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tolun bereikt de bal nog maar net als eerste. Simitçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolun verovert de bal door een tackle van achteren. Gül is nu in balbezit. Gül haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Firtune FC - Trabzonspor19671 1:0

75e minuut.
Öztaş rent richting de bal. Taner rent richting de bal. Öztaş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Öztaş krijgt een gele kaart. Taner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firtune FC 55%, Trabzonspor19671 45%.
Firtune FC - Trabzonspor19671 1:0