Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huceste Firtune FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Koçlar passt de bal zonder na te denken. Daar is Nizam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizam geeft de bal voor. Karaduman bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaduman draait met de bal, schiet en ... mintaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Karaduman verovert de bal door een tackle van achteren. Karaduman probeert naar een medespeler te passen. Eroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardahanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Ardahanlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cabbar geeft een lange en hoge pass. Arak krijgt zijn hoofd ertegen. Cabbar rent richting de bal. Cabbar geeft een lange en hoge pass. Eroğlu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Altan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cabbar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Karaduman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaduman geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gül verovert de bal door een tackle van achteren. Koçlar verovert de bal door een tackle van achteren. Koçlar passt de bal met de wreef. Toğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toğuz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ardahanlı passt de bal met de wreef. Gül rent richting de bal. Koçlar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koçlar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Tolun met een sublieme pass. Gül is nu in balbezit. Gül met een sublieme pass. Toğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toğuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huceste - Firtune FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huceste 32%, Firtune FC 68%.
huceste - Firtune FC 0:1

79e minuut.
Arak probeert de bal aan de voet te houden. Örümcer geeft de bal voor. Eroğlu rent richting de bal. Ardahanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Ardahanlı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huceste 47%, Firtune FC 53%.
huceste - Firtune FC 0:1