Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Armutlu spor TrNaziLLi FC
Normal Tactiek hasan1
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Protasiewicz is nu in balbezit. Protasiewicz geeft de bal voor. Piva speelt de bal door. Vyška is nu in balbezit. Vyška draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:1

4e minuut.
Güzeller passt de bal met de wreef. Ses bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja verovert de bal door een tackle van achteren. Azambuja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:2

6e minuut.
Abanoz passt de bal zonder na te denken. Ses is nu in balbezit. Azambuja verovert de bal door een tackle van achteren. Azambuja draait met de bal, schiet en ... Acemoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:3

8e minuut.
Koenen met een sublieme pass. Azambuja rent richting de bal. Piva is nu in balbezit. Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:4

9e minuut.
Protasiewicz is nu in balbezit. Abanoz verovert de bal door een tackle van achteren. Abanoz passt de bal in één keer door. Uzakara bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzakara geeft de bal voor. Simon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Urushadze is nu in balbezit. Urushadze passt de bal met de wreef. Vyška rent richting de bal. Vyška haalt uit met een fantastische trap. Acemoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:5

14e minuut.
Vyška rent richting de bal. Vyška geeft een lange en hoge pass. Daar is Ses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:6

16e minuut.
Vyška is nu in balbezit. Azambuja rent richting de bal. Ses onderschept slim de pass. Vyška verovert de bal door een tackle van achteren. Vyška draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Piva passt de bal in één keer door. Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška speelt de bal door. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:7

18e minuut.
Azambuja is nu in balbezit. Ulusoy verovert de bal door een tackle van achteren. Vyška verovert de bal door een tackle van achteren. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja schiet op doel. Acemoğlu bokst de bal weg.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Protasiewicz met een snelle inworp. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja draait met de bal, schiet en ... Acemoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:8

23e minuut.
Vyška probeert naar een medespeler te passen. Koenen rent richting de bal. Koenen passt de bal in één keer door. Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Acemoğlu met een harde bal richting middenveld. Urushadze kopt de bal weg. Azambuja probeert de bal met de borst te controleren. Azambuja schiet op doel. Acemoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Acemoğlu trapt de bal weg van het doel. Yenilmeztürk kopt de bal weg. Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:9

28e minuut.
Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška is nu in balbezit. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. Acemoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:10

31e minuut.
Protasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piva speelt de bal door. Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:11

35e minuut.
Ses geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koenen met de inworp. Vyška rent richting de bal. Vyška schiet op doel. Acemoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:12

36e minuut.
Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenen passt de bal met de wreef. Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armutlu spor 79%, TrNaziLLi FC 21%.
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:13

49e minuut.
Güzeller heeft problemen om de bal te vangen. Koenen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenen speelt de bal door. Daar is Azambuja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Acemoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Daar is Güzeller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vyška is nu in balbezit. Vyška passt de bal zonder na te denken. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Inworp. Biesicki komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Keseroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Azambuja rent richting de bal. Biesicki is nu in balbezit. Biesicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:14

62e minuut.
Protasiewicz geeft de bal voor. Piva speelt de bal door. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Keseroğlu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Trâmbiţaş is nu in balbezit. Piva met een sublieme pass. Yeneralp rent richting de bal. Azambuja verovert de bal door een tackle van achteren. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:15

65e minuut.
Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva probeert naar een medespeler te passen. Biesicki heeft problemen om de bal te vangen. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:16

67e minuut.
Koenen probeert naar een medespeler te passen. Güzeller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biesicki is nu in balbezit. Klungelig pakt Biesicki de bal. Biesicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Azambuja de bal. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. Acemoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Biesicki de bal. Biesicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:17

71e minuut.
Azambuja speelt de bal door. Protasiewicz rent richting de bal. Protasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Biesicki rent richting de bal. Biesicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:18

74e minuut.
Azambuja is nu in balbezit. Piva rent richting de bal. Piva met een sublieme pass. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:19

76e minuut.
Klungelig pakt Güzeller de bal. Piva rent richting de bal. Biesicki rent richting de bal. Biesicki draait met de bal, schiet en ... Acemoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:20

79e minuut.
Güzeller geeft een lange en hoge pass. Abanoz kopt de bal weg. Piva geeft een lange en hoge pass. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Urushadze is nu in balbezit. Urushadze passt de bal zonder na te denken. Azambuja rent richting de bal. Azambuja draait met de bal, schiet en ... Acemoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:21

82e minuut.
Yenilmeztürk is nu in balbezit. Koenen verovert de bal door een tackle van achteren. Koenen speelt de bal door. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja draait met de bal, schiet en ... Acemoğlu bokst de bal weg. Biesicki is nu in balbezit. Biesicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armutlu spor 86%, TrNaziLLi FC 14%.
Armutlu spor - TrNaziLLi FC 0:21