Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TrNaziLLi FC Armutlu spor
hasan1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
43 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 19.7
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


8e minuut.
Acemoğlu met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koenen met een snelle inworp. Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Serinyel is nu in balbezit. Koenen onderschept slim de pass. Koenen speelt de bal door. Vyška rent richting de bal. Vyška schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Protasiewicz met de inworp. Piva is nu in balbezit. Piva geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vyška de bal. Vyška haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Armutlu spor 1:0

13e minuut.
Tekiralp is nu in balbezit. Azambuja verovert de bal door een tackle van achteren. Ses bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja verovert de bal door een tackle van achteren. Azambuja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ses is nu in balbezit. Vyška verovert de bal door een tackle van achteren. Vyška met een sublieme pass. Klungelig pakt Azambuja de bal. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. Acemoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Piva rent richting de bal. Piva passt de bal in één keer door. Azambuja rent richting de bal. Azambuja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Armutlu spor 2:0

21e minuut.
Piva met een sublieme pass. Vyška rent richting de bal. Vyška passt de bal zonder na te denken. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Traisci verovert de bal door een tackle van achteren. Traisci met een sublieme pass. Piva rent richting de bal. Piva schiet op doel. Azambuja probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Armutlu spor 3:0

25e minuut.
Urushadze kopt de bal weg. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja passt de bal met de wreef. Vyška rent richting de bal. Vyška haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Piva speelt de bal door. Protasiewicz is nu in balbezit. Protasiewicz met een sublieme pass. Vyška rent richting de bal. Vyška draait met de bal, schiet en ... Acemoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Armutlu spor 4:0

30e minuut.
Ulusoy heeft problemen om de bal te vangen. Skrocki is nu in balbezit. Skrocki met een sublieme pass. Vyška is nu in balbezit. Vyška schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Urushadze speelt de bal door. Piva probeert naar een medespeler te passen. Protasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Azambuja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. Acemoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Keseroğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koenen met de inworp. Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Koenen met de inworp. Vyška rent richting de bal. Ses rent richting de bal. Vyška verovert de bal door een tackle van achteren. Vyška haalt uit met een fantastische trap. Acemoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Armutlu spor 5:0

43e minuut.
Acemoğlu met een harde bal richting middenveld. Piva kopt de bal weg. Azambuja heeft problemen om de bal te vangen. Vyška rent richting de bal. Vyška draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Armutlu spor 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrNaziLLi FC 21%, Armutlu spor 79%.
TrNaziLLi FC - Armutlu spor 6:0

52e minuut.
Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyška bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva is nu in balbezit. Piva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Armutlu spor 7:0

53e minuut.
Doeltrap. Keseroğlu met een harde bal richting middenveld. Ragot kopt de bal weg. Vyška is nu in balbezit. Vyška schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Azambuja draait met de bal, schiet en ... Acemoğlu speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Piva de bal onder controle te krijgen. Azambuja rent richting de bal. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Biesicki komt het veld opgelopen. Acemoğlu trapt de bal weg van het doel. Koenen kopt de bal weg. Keseroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Biesicki rent richting de bal. Biesicki schiet op doel. Acemoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Protasiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Traisci de bal. Traisci met een sublieme pass. Azambuja rent richting de bal. Azambuja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Koenen kopt de bal weg. Ragot speelt de bal door. Koenen met een sublieme pass. Biesicki rent richting de bal. Biesicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Armutlu spor 8:0

62e minuut.
Koenen passt de bal in één keer door. Daar is Protasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Protasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ses rent richting de bal. Biesicki is nu in balbezit. Biesicki speelt de bal door. Azambuja rent richting de bal. Azambuja draait met de bal, schiet en ... Acemoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Koenen met een sublieme pass. Piva is nu in balbezit. Piva speelt de bal door. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Azambuja rent richting de bal. Azambuja heeft problemen om de bal te vangen. Azambuja probeert naar een medespeler te passen. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Armutlu spor 9:0

79e minuut.
Protasiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Biesicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güzeller is nu in balbezit. Azambuja onderschept slim de pass. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tekiralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze verovert de bal door een tackle van achteren. Urushadze passt de bal zonder na te denken. Biesicki rent richting de bal. Biesicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Urushadze speelt de bal door. Koenen rent richting de bal. Koenen passt de bal in één keer door. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Azambuja passt de bal met de wreef. Abanoz rent richting de bal. Protasiewicz is nu in balbezit. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Koenen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piva rent richting de bal. Piva haalt uit met een fantastische trap. Acemoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrNaziLLi FC - Armutlu spor 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrNaziLLi FC 21%, Armutlu spor 79%.
TrNaziLLi FC - Armutlu spor 10:0