Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
07Antalya Spor07 ultraslan GS
delidumrul Tactiek otobüs
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 45.7
very good Schieten solid
solid Passen good
adequate Verdedigen good


9e minuut.
Capota rent richting de bal. Craioveanu onderschept slim de pass. Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj draait met de bal, schiet en ... Gawin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Daar is Abrahamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitoraj rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abrahamyan. Mitoraj raakt geblesseerd tijdens het duel. Zicu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Herner probeert naar een medespeler te passen. Lucchetti rent richting de bal. Lucchetti geeft een hoge lob. Petasz is nu in balbezit. Petasz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bandrowski met een sublieme pass. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabelas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Craioveanu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zicu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Petasz rent richting de bal. Petasz probeert naar een medespeler te passen. Cunegato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato draait met de bal, schiet en ... Kaspersen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bandrowski rent richting de bal. Bandrowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Capota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zicu rent richting de bal. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mitoraj onderschept slim de pass. Mitoraj geeft de bal voor. Klungelig pakt Johns de bal. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Capota passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu geeft de bal voor. Gawin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Daar is Mitoraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parthenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu verovert de bal door een tackle van achteren. Zicu draait met de bal, schiet en ... Gawin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ultraslan GS 1:0

45e minuut.
Petasz passt de bal in één keer door. Cunegato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćmikiewicz is nu in balbezit. Cunegato onderschept slim de pass. Cunegato draait met de bal, schiet en ... Kaspersen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 45%, ultraslan GS 55%.
07Antalya Spor07 - ultraslan GS 1:0

64e minuut.
Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu met een sublieme pass. Zicu is nu in balbezit. Zicu schiet op doel. Gawin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ultraslan GS 2:0

69e minuut.
Năstăsescu speelt de bal door. Bandrowski rent richting de bal. Bandrowski passt de bal met de wreef. Craioveanu geeft een hoge lob. Zicu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - ultraslan GS 3:0

77e minuut.
Craioveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Craioveanu passt de bal met de wreef. Zicu rent richting de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ... Gawin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Stoychev heeft problemen om de bal te vangen. Bandrowski is nu in balbezit. Bandrowski passt de bal zonder na te denken. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap. Gawin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 37%, ultraslan GS 63%.
07Antalya Spor07 - ultraslan GS 3:0