Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
07Antalya Spor07 FB_Gecekusu035
delidumrul Tactiek yeni deneme
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 30.5
excellent Schieten adequate
very good Passen weak
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal is nu in balbezit. Herner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Decebal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

2e minuut.
Herner geeft een hoge lob. Zicu kopt de bal weg. Daar is Mitoraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitoraj schiet op doel. Ovedenie probeert de bal aan de voet te houden. Yıldız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Bandrowski met de inworp. Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu passt de bal in één keer door. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - FB_Gecekusu035 1:0

4e minuut.
Herner rent richting de bal. Herner geeft een lange en hoge pass. Zicu kopt de bal weg. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - FB_Gecekusu035 2:0

5e minuut.
Klungelig pakt Decebal de bal. Decebal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hasanoğlu de bal. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bandrowski passt de bal met de wreef. Mitoraj heeft problemen om de bal te vangen. Mitoraj passt de bal in één keer door. Bandrowski rent richting de bal. Bandrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Aviz speelt de bal door. Craioveanu speelt de bal door. Klungelig pakt Emiralmaz de bal. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj schiet op doel. Yıldız bokst de bal weg. Kandilli rent richting de bal. Kandilli geeft de bal voor. Năstăsescu kopt de bal weg. Zicu rent richting de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Fer de bal onder controle te krijgen. Bandrowski is nu in balbezit. Bandrowski passt de bal zonder na te denken. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj draait met de bal, schiet en ... Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Herner met een snelle inworp. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu passt de bal met de wreef. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Yıldız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Herner onderschept slim de pass. Herner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kandilli de bal. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kandilli verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Herner neemt de hoekschop. Zicu is nu in balbezit. Zicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - FB_Gecekusu035 3:0

28e minuut.
Craioveanu heeft problemen om de bal te vangen. Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - FB_Gecekusu035 4:0

39e minuut.
Bandrowski passt de bal met de wreef. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu passt de bal zonder na te denken. Zicu heeft problemen om de bal te vangen. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 29%, FB_Gecekusu035 71%.
07Antalya Spor07 - FB_Gecekusu035 4:0

47e minuut.
Aviz speelt de bal door. Fer is nu in balbezit. Fer passt de bal in één keer door. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - FB_Gecekusu035 4:1

49e minuut.
Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Bandrowski rent richting de bal. Bandrowski geeft een lange en hoge pass. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bandrowski kopt de bal weg. Craioveanu is nu in balbezit. Aviz begaat een overtreding. Aviz krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Craioveanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Năstăsescu met een snel genomen vrije trap. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj onderschept slim de pass. Mitoraj schiet op doel. Yıldız probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - FB_Gecekusu035 5:1

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Herner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Craioveanu geeft de bal voor. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şahbaz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu passt de bal in één keer door. Bandrowski speelt de bal door. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - FB_Gecekusu035 6:1

76e minuut.
Akça komt het veld opgelopen. Sekin komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mojzes is nu in balbezit. Mojzes geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ovedenie de bal onder controle te krijgen. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kütük heeft problemen om de bal te vangen. Zicu is nu in balbezit. Zicu draait met de bal, schiet en ... Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu geeft een lange en hoge pass. Zicu rent richting de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ovedenie de bal onder controle te krijgen. Paal!

84e minuut.
Năstăsescu probeert naar een medespeler te passen. Herner bereikt de bal nog maar net als eerste. Herner passt de bal met de wreef. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 28%, FB_Gecekusu035 72%.
07Antalya Spor07 - FB_Gecekusu035 6:1