Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FB_Gecekusu035 07Antalya Spor07
yeni deneme Tactiek delidumrul
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
31.6 gemiddelde waardering 49.6
good Schieten formidable
weak Passen solid
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Klungelig pakt Sancar de bal. Decebal is nu in balbezit. Mitoraj onderschept slim de pass. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu draait met de bal, schiet en ... Yıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Fer rent richting de bal. Fer passt de bal met de wreef. Herner met een sublieme pass. Klungelig pakt Zicu de bal. Zicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zicu passt de bal zonder na te denken. Mitoraj is nu in balbezit. Kandilli is nu in balbezit. Mitoraj verovert de bal door een tackle van achteren. Mitoraj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Emiralmaz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandrowski met de inworp. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Năstăsescu kan de bal niet met de borst controleren. Năstăsescu passt de bal in één keer door. Bandrowski probeert naar een medespeler te passen. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu geeft een hoge lob. Mitoraj maakt een snoekduik en kopt de bal. Yıldız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Fer heeft problemen om de bal te vangen. Bandrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandrowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Zicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Yıldız bokst de bal weg.

25e minuut.
Craioveanu kopt de bal weg. De bal rolt over de achterlijn. Yıldız trapt de bal weg. Herner is nu in balbezit. Herner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu geeft een hoge lob. Ovedenie probeert naar een medespeler te passen. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Emiralmaz met een sublieme pass. Daar is Bandrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandrowski passt de bal in één keer door. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap. Yıldız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kandilli is nu in balbezit. Zicu verovert de bal door een tackle van achteren. Zicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - 07Antalya Spor07 0:1

32e minuut.
Kütük probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ovedenie probeert naar een medespeler te passen. Emiralmaz heeft problemen om de bal te vangen. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kandilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu verovert de bal door een tackle van achteren. Zicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - 07Antalya Spor07 0:2

39e minuut.
Yıldız probeert naar een medespeler te passen. Decebal kopt de bal weg. Ćmikiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - 07Antalya Spor07 1:2

40e minuut.
Mitoraj met een sublieme pass. Klungelig pakt Zicu de bal. Zicu schiet op doel. Yıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - 07Antalya Spor07 1:3

42e minuut.
Ateşalan geeft een hoge lob. Sancar kopt de bal weg. Decebal rent richting de bal. Decebal schiet op doel. Kaspersen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FB_Gecekusu035 70%, 07Antalya Spor07 30%.
FB_Gecekusu035 - 07Antalya Spor07 1:3

46e minuut.
Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herner rent richting de bal. Zicu rent richting de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ... Kandilli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - 07Antalya Spor07 1:4

47e minuut.
Decebal is nu in balbezit. Decebal passt de bal in één keer door. Ateşalan heeft problemen om de bal te vangen. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Yıldız trapt de bal weg. Klungelig pakt Fer de bal. Bandrowski rent richting de bal. Bandrowski geeft de bal voor. Zicu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Craioveanu met een sublieme pass. Daar is Mitoraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitoraj passt de bal zonder na te denken. Zicu rent richting de bal. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kandilli probeert naar een medespeler te passen. Kütük heeft problemen om de bal te vangen. Zicu onderschept slim de pass. Zicu schiet op doel. Yıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - 07Antalya Spor07 1:5

61e minuut.
Emiralmaz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandrowski met de inworp. Craioveanu geeft een lange en hoge pass. Zicu springt en kopt de bal. Yıldız bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şahbaz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Aviz geeft een lange en hoge pass. Şahbaz rent richting de bal. Şahbaz passt de bal in één keer door. Sancar rent richting de bal. Sancar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sekin komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Năstăsescu speelt de bal door. Bandrowski is nu in balbezit. Bandrowski speelt de bal door. Zicu heeft problemen om de bal te vangen. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Yıldız bokst de bal weg. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - 07Antalya Spor07 1:6

73e minuut.
Craioveanu rent richting de bal. Kütük bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu onderschept slim de pass. Craioveanu geeft de bal voor. Zicu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zicu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kandilli. Zicu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Akça komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zicu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - 07Antalya Spor07 1:7

86e minuut.
Bandrowski passt de bal met de wreef. Kandilli is nu in balbezit. Mitoraj onderschept slim de pass. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - 07Antalya Spor07 1:8

87e minuut.
Craioveanu met een sublieme pass. Zicu heeft problemen om de bal te vangen. Hasanoğlu rent richting de bal. Zicu verovert de bal door een tackle van achteren. Zicu schiet op doel. Yıldız bokst de bal weg.

89e minuut.
Sekin geeft een hoge lob. Boloboc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akça. Akça krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FB_Gecekusu035 71%, 07Antalya Spor07 29%.
FB_Gecekusu035 - 07Antalya Spor07 1:8