Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GALATARAY1905 SAMANCI FK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Tokmakçı schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yanal de bal onder controle te krijgen. Beyaz rent richting de bal. Beyaz haalt uit met een fantastische trap. Kolat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - SAMANCI FK 0:1

22e minuut.
Erden rent richting de bal. Erden speelt de bal door. Klungelig pakt Can de bal. Arslan is nu in balbezit. Arslan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gelgit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beyaz rent richting de bal. Erden rent richting de bal. Beyaz onderschept slim de pass. Beyaz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Erdoğan rent richting de bal. Şahinel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erdoğan. Erdoğan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATARAY1905 56%, SAMANCI FK 44%.
GALATARAY1905 - SAMANCI FK 0:1

53e minuut.
Yanal geeft een lange en hoge pass. Baloğlu is nu in balbezit. Baloğlu geeft de bal voor. Erdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdoğan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - SAMANCI FK 0:2

54e minuut.
Erden met een sublieme pass. Arslan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beyaz. Beyaz krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kartal passt de bal met de wreef. Aktürk is nu in balbezit. Erdoğan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erdoğan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Karadam met een snelle inworp. Erden geeft een lange en hoge pass. Can bereikt de bal nog maar net als eerste. Arslan verovert de bal door een tackle van achteren. Arslan draait met de bal, schiet en ... Korukoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - SAMANCI FK 1:2

87e minuut.
Klungelig pakt Can de bal. Arslan is nu in balbezit. Arslan haalt uit met een fantastische trap. Can probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korukoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GALATARAY1905 - SAMANCI FK 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATARAY1905 43%, SAMANCI FK 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GALATARAY1905 - SAMANCI FK 2:2