Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kzk GALATARAY1905
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Erden rent richting de bal. Arslan rent richting de bal. Ardıçoğlu is nu in balbezit. Arslan onderschept slim de pass. Arslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - GALATARAY1905 0:1

12e minuut.
Sepetçi onderschept slim de pass. Sepetçi speelt de bal door. Aktürk probeert de bal aan de voet te houden. Çoban is nu in balbezit. Çoban geeft een lange en hoge pass. Kolat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Birsel kopt de bal weg. Şahinel kan de bal niet met de borst controleren. Aktürk is nu in balbezit. Keçeciler onderschept slim de pass. Keçeciler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kartal controleert de bal met de borst. Çoban bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kartal. Kartal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kzk 60%, GALATARAY1905 40%.
kzk - GALATARAY1905 0:1

54e minuut.
Aktürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoban verovert de bal door een tackle van achteren. Çoban geeft de bal voor. Keçeciler rent richting de bal. Keçeciler schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Derli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Gevrek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keçeciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçeciler geeft een lange en hoge pass. Derli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Buğday heeft problemen om de bal te vangen. Erden probeert naar een medespeler te passen. Arslan is nu in balbezit. Arslan haalt uit met een fantastische trap. Karaibrahimgil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - GALATARAY1905 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kzk 42%, GALATARAY1905 58%.
kzk - GALATARAY1905 0:2
kzk