Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GALATARAY1905 SÖKESPOR
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 39.2
poor Schieten solid
poor Passen weak
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Tarkan speelt de bal door. Fišer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fišer met een sublieme pass. Imrik rent richting de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - SÖKESPOR 0:1

7e minuut.
Baykan geeft een lange en hoge pass. Komnenić speelt de bal door. Fišer probeert naar een medespeler te passen. Imrik rent richting de bal. Imrik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - SÖKESPOR 0:2

11e minuut.
Sepetçi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tímár de bal onder controle te krijgen. Arslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arslan draait met de bal, schiet en ... Iniestra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Robertsen rent richting de bal. Yanal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robertsen raakt geblesseerd tijdens het duel. Komnenić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aktürk kan de bal niet met de borst controleren. Imrik rent richting de bal. Imrik schiet op doel. Kolat bokst de bal weg.

35e minuut.
Sepetçi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vučković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarkan rent richting de bal. Tarkan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Barão schiet op doel. Kolat probeert naar een medespeler te passen. Săpunaru kopt de bal weg. Barão is nu in balbezit. Barão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - SÖKESPOR 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATARAY1905 69%, SÖKESPOR 31%.
GALATARAY1905 - SÖKESPOR 0:3

57e minuut.
Fišer met een sublieme pass. Imrik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baykan is nu in balbezit. Imrik onderschept slim de pass. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sepetçi onderschept slim de pass. Vučković onderschept slim de pass. Vučković probeert naar een medespeler te passen. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik schiet op doel. De bal raakt de paal. Baykan heeft problemen om de bal te vangen. Kolat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Robertsen rent richting de bal. Kartal verovert de bal door een tackle van achteren. Fišer met een sublieme pass. Imrik rent richting de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - SÖKESPOR 0:4

86e minuut.
Barão passt de bal in één keer door. Imrik heeft problemen om de bal te vangen. Kartal bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik onderschept slim de pass. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Sepetçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aktürk is nu in balbezit. Fišer speelt de bal door. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik draait met de bal, schiet en ... Paal!

90e minuut.
Aktürk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vučković met de inworp. Barão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barão geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATARAY1905 73%, SÖKESPOR 27%.
GALATARAY1905 - SÖKESPOR 0:4