Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SÖKESPOR GALATARAY1905
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 20.1
solide Schieten slecht
zwak Passen zwak
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Fišer passt de bal met de wreef. Barão is nu in balbezit. Barão passt de bal in één keer door. Imrik is nu in balbezit. Imrik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

7e minuut.
Klungelig pakt Yanal de bal. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kartal. Imrik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Komnenić met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Barão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kartal bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik onderschept slim de pass. Imrik schiet op doel. Kolat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - GALATARAY1905 1:0

14e minuut.
Fišer passt de bal zonder na te denken. Vučković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučković passt de bal in één keer door. Imrik rent richting de bal. Imrik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - GALATARAY1905 2:0

17e minuut.
Imrik verovert de bal door een tackle van achteren. Imrik probeert naar een medespeler te passen. Şahinel is nu in balbezit. Barão verovert de bal door een tackle van achteren. Barão haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Baykan geeft een lange en hoge pass. Tímár rent richting de bal. Arslan onderschept slim de pass. Arslan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fišer controleert de bal met de borst. Baykan verovert de bal door een tackle van achteren. Baykan geeft een hoge lob. Tarkan geeft de bal voor. Barão maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolat bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SÖKESPOR 28%, GALATARAY1905 72%.
SÖKESPOR - GALATARAY1905 2:0

47e minuut.
Tarkan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vučković geeft een hoge lob. Baykan onderschept slim de pass. Imrik is nu in balbezit. Imrik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - GALATARAY1905 3:0

49e minuut.
Imrik passt de bal met de wreef. Fišer rent richting de bal. Fišer passt de bal zonder na te denken. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - GALATARAY1905 4:0

52e minuut.
Tarkan kopt de bal weg. Fišer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fišer passt de bal zonder na te denken. Imrik is nu in balbezit. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fišer rent richting de bal. Fišer probeert naar een medespeler te passen. Şahinel rent richting de bal. Barão verovert de bal door een tackle van achteren. Barão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - GALATARAY1905 5:0

63e minuut.
Sepetçi rent richting de bal. Sepetçi passt de bal zonder na te denken. Săpunaru met een sublieme pass. Vučković rent richting de bal. Vučković geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Fišer onderschept slim de pass. Fišer speelt de bal door. Şahinel onderschept slim de pass. Vučković geeft een lange en hoge pass. Kolat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - GALATARAY1905 6:0

70e minuut.
Vučković met een sublieme pass. Klungelig pakt Sepetçi de bal. Barão is nu in balbezit. Barão haalt uit met een fantastische trap. Şahinel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - GALATARAY1905 7:0

74e minuut.
Tarkan speelt de bal door. Vučković met een sublieme pass. Barão rent richting de bal. Fišer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fišer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kartal kopt de bal weg. Tarkan kan de bal niet met de borst controleren. Tarkan geeft de bal voor. Barão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - GALATARAY1905 8:0

86e minuut.
Barão rent richting de bal. Barão passt de bal met de wreef. Imrik is nu in balbezit. Fišer is nu in balbezit. Fišer draait met de bal, schiet en ... Kolat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SÖKESPOR - GALATARAY1905 9:0

87e minuut.
Erden met een sublieme pass. Arslan is nu in balbezit. Imrik verovert de bal door een tackle van achteren. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SÖKESPOR 28%, GALATARAY1905 72%.
SÖKESPOR - GALATARAY1905 9:0