Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultraslan GS kzk
otobüs Tactiek 442
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 20.1
solide Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Buğday verovert de bal door een tackle van achteren. Cunegato onderschept slim de pass. Cunegato met een sublieme pass. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Cunegato is nu in balbezit. Petasz rent richting de bal. Cunegato is nu in balbezit. Cunegato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kzk 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Petasz de bal. Buğday is nu in balbezit. Petasz verovert de bal door een tackle van achteren. Cunegato rent richting de bal. Cunegato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Karaibrahimgil met een sublieme pass. Çoban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato verovert de bal door een tackle van achteren. Petasz is nu in balbezit. Petasz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cunegato passt de bal zonder na te denken. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz passt de bal zonder na te denken. Cunegato rent richting de bal. Cunegato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Parthenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Parthenis met een sublieme pass. Petasz rent richting de bal. Cunegato is nu in balbezit. Cunegato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kzk 2:0

28e minuut.
Parthenis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cunegato de bal. Buğday schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buğday krijgt een gele kaart. Cunegato raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cunegato neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota verovert de bal door een tackle van achteren. Capota geeft een lange en hoge pass. Cunegato rent richting de bal. Cunegato haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Ardıçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato verovert de bal door een tackle van achteren. Cunegato passt de bal met de wreef. Petasz is nu in balbezit. Petasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kzk 3:0

31e minuut.
Çoban rent richting de bal. Capota verovert de bal door een tackle van achteren. Capota passt de bal zonder na te denken. Cunegato is nu in balbezit. Cunegato probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Gevrek is nu in balbezit. Capota verovert de bal door een tackle van achteren. Capota probeert naar een medespeler te passen. Cunegato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato draait met de bal, schiet en ... Karaibrahimgil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Karaibrahimgil met een sublieme pass. Petasz is nu in balbezit. Petasz passt de bal zonder na te denken. Cunegato rent richting de bal. Cunegato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultraslan GS 20%, kzk 80%.
ultraslan GS - kzk 3:0

48e minuut.
Parthenis passt de bal met de wreef. Johns is nu in balbezit. Keçeciler begaat een overtreding. Keçeciler krijgt een gele kaart. Johns raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Johns kan niet meer verder spelen. Regőczi met een snel genomen vrije trap. Cunegato kopt de bal weg. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kzk 4:0

50e minuut.
Parthenis met een sublieme pass. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe is nu in balbezit. Petasz verovert de bal door een tackle van achteren. Petasz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Kelleci onderschept slim de pass. Kelleci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ardıçoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lambert neemt de hoekschop. Cunegato heeft problemen om de bal te vangen. Petasz rent richting de bal. Petasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kzk 5:0

57e minuut.
Parthenis onderschept slim de pass. Parthenis passt de bal met de wreef. Cunegato rent richting de bal. Cunegato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kzk 6:0

58e minuut.
Cunegato rent richting de bal. Kelleci rent richting de bal. Kelleci passt de bal met de wreef. Petasz is nu in balbezit. Petasz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaçan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Capota kopt de bal weg. Cunegato heeft problemen om de bal te vangen. Cunegato passt de bal met de wreef. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kzk 7:0

64e minuut.
Karaibrahimgil trapt de bal weg. Çoban heeft problemen om de bal te vangen. Buğday rent richting de bal. Cunegato verovert de bal door een tackle van achteren. Cunegato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kzk 8:0

67e minuut.
Petasz is nu in balbezit. Ardıçoğlu rent richting de bal. Petasz verovert de bal door een tackle van achteren. Petasz schiet op doel. Karaibrahimgil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kzk 9:0

70e minuut.
Lambert passt de bal in één keer door. Daar is Cunegato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cunegato met een sublieme pass. Petasz rent richting de bal. Petasz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Parthenis kopt de bal weg. Klungelig pakt Ardıçoğlu de bal. Petasz rent richting de bal. Petasz draait met de bal, schiet en ... Karaibrahimgil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kzk 10:0

76e minuut.
Lambert passt de bal zonder na te denken. Cunegato is nu in balbezit. Cunegato passt de bal zonder na te denken. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz draait met de bal, schiet en ... Karaibrahimgil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kzk 11:0

80e minuut.
Lambert is nu in balbezit. Cunegato is nu in balbezit. Cunegato probeert naar een medespeler te passen. Petasz rent richting de bal. Petasz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Karaibrahimgil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Capota met de inworp. Parthenis probeert de bal met de borst te controleren. Parthenis met een sublieme pass. Cunegato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kzk 12:0

86e minuut.
Kelleci is nu in balbezit. Cunegato onderschept slim de pass. Cunegato passt de bal met de wreef. Petasz is nu in balbezit. Petasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kzk 13:0

88e minuut.
Lambert probeert naar een medespeler te passen. Petasz is nu in balbezit. Cunegato is nu in balbezit. Cunegato draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ardıçoğlu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultraslan GS 21%, kzk 79%.
ultraslan GS - kzk 13:0

kzk