Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FB_Gecekusu035 ÇağSpor FC
yeni deneme Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 19.2
very good Schieten poor
poor Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Sancar heeft problemen om de bal te vangen. Fer is nu in balbezit. Fer passt de bal zonder na te denken. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Erik bereikt de bal nog maar net als eerste. Erik geeft een hoge lob. Decebal probeert de bal aan de voet te houden. Sancar is nu in balbezit. Sancar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Sobay heeft problemen om de bal te vangen. Aviz verovert de bal door een tackle van achteren. Aviz passt de bal in één keer door. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - ÇağSpor FC 1:0

8e minuut.
Erik passt de bal zonder na te denken. Emiralmaz is nu in balbezit. Arun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emiralmaz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Ovedenie speelt de bal door. Arun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fer. Fer krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sobay rent richting de bal. Aviz verovert de bal door een tackle van achteren. Aviz probeert naar een medespeler te passen. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - ÇağSpor FC 2:0

29e minuut.
Hasanoğlu met een sublieme pass. Ateşalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalan passt de bal met de wreef. Sancar rent richting de bal. Sancar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sancar is nu in balbezit. Sancar heeft problemen om de bal te vangen. Sancar passt de bal met de wreef. Aviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - ÇağSpor FC 3:0

34e minuut.
Aviz speelt de bal door. Demirezen is nu in balbezit. Decebal verovert de bal door een tackle van achteren. Decebal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - ÇağSpor FC 4:0

36e minuut.
Hasanoğlu kopt de bal weg. Ateşalan probeert naar een medespeler te passen. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar draait met de bal, schiet en ... Valibeyoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fer is nu in balbezit. Fer passt de bal zonder na te denken. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal draait met de bal, schiet en ... Serinyel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Aviz geeft een lange en hoge pass. Demirezen is nu in balbezit. Sancar onderschept slim de pass. Sancar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - ÇağSpor FC 5:0

42e minuut.
Sobay met een sublieme pass. Ateşalan is nu in balbezit. Ateşalan probeert naar een medespeler te passen. Sancar is nu in balbezit. Sancar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FB_Gecekusu035 34%, ÇağSpor FC 66%.
FB_Gecekusu035 - ÇağSpor FC 5:0

56e minuut.
Aviz passt de bal met de wreef. Hasanoğlu speelt de bal door. Ölmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölmezer geeft de bal voor. Fer maakt een snoekduik en kopt de bal. Serinyel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Ovedenie kopt de bal weg. Fer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal is nu in balbezit. Decebal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - ÇağSpor FC 6:0

61e minuut.
Aviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviz passt de bal in één keer door. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar schiet op doel. Valibeyoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Serinyel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Aviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviz geeft een hoge lob. Daar is Demirezen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sancar is nu in balbezit. Sancar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şahbaz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kurutluoğlu rent richting de bal. Kurutluoğlu passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kütük zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ateşalan geeft de bal voor. Serinyel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - ÇağSpor FC 7:0

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sekin komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ateşalan verovert de bal door een tackle van achteren. Ateşalan geeft de bal voor. Daar is Demirezen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal draait met de bal, schiet en ... Serinyel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Arun heeft problemen om de bal te vangen. Aviz rent richting de bal. Aviz passt de bal in één keer door. Sancar heeft problemen om de bal te vangen. Sancar haalt uit met een fantastische trap. Serinyel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Şahbaz onderschept slim de pass. Şahbaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Decebal de bal. Sancar is nu in balbezit. Sancar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Akça komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Ölmezer rent richting de bal. Ölmezer passt de bal met de wreef. Decebal is nu in balbezit. Decebal haalt uit met een fantastische trap. Serinyel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - ÇağSpor FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FB_Gecekusu035 26%, ÇağSpor FC 74%.
FB_Gecekusu035 - ÇağSpor FC 8:0