Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GALATARAY1905 07Antalya Spor07
Normal Tactiek delidumrul
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 44.1
weak Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Herner rent richting de bal. Herner passt de bal met de wreef. Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - 07Antalya Spor07 0:1

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Herner de bal onder controle te krijgen. Zicu is nu in balbezit. Zicu passt de bal zonder na te denken. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap. Kolat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - 07Antalya Spor07 0:2

9e minuut.
Zicu verovert de bal door een tackle van achteren. Zicu passt de bal in één keer door. Kartal heeft problemen om de bal te vangen. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - 07Antalya Spor07 0:3

12e minuut.
Yanal speelt de bal door. Klungelig pakt Karadam de bal. Karadam speelt de bal door. Zicu probeert de bal met de borst te controleren. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - 07Antalya Spor07 0:4

16e minuut.
Bandrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu passt de bal met de wreef. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kolat trapt de bal weg van het doel. Bandrowski kopt de bal weg. Daar is Aktürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Craioveanu met een sublieme pass. Năstăsescu is nu in balbezit. Craioveanu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kartal passt de bal in één keer door. Herner met een sublieme pass. Zicu is nu in balbezit. Zicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - 07Antalya Spor07 0:5

28e minuut.
Bandrowski geeft een lange en hoge pass. Herner probeert de bal aan de voet te houden. Mitoraj speelt de bal door. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - 07Antalya Spor07 0:6

30e minuut.
Herner probeert naar een medespeler te passen. Bandrowski probeert naar een medespeler te passen. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj schiet op doel. Kolat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kartal kopt de bal weg. Klungelig pakt Aktürk de bal. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Şahinel probeert de bal aan de voet te houden. Kolat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Craioveanu geeft de bal voor. Kolat probeert naar een medespeler te passen. Herner kopt de bal weg. Zicu is nu in balbezit. Zicu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Craioveanu met een sublieme pass. Zicu is nu in balbezit. Şahinel is nu in balbezit. Zicu onderschept slim de pass. Zicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - 07Antalya Spor07 0:7

40e minuut.
Herner passt de bal in één keer door. Zicu is nu in balbezit. Zicu speelt de bal door. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Năstăsescu met een sublieme pass. Craioveanu met een sublieme pass. Baykan is nu in balbezit. Mitoraj verovert de bal door een tackle van achteren. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - 07Antalya Spor07 0:8

45e minuut.
Năstăsescu passt de bal zonder na te denken. Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu passt de bal in één keer door. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kolat bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATARAY1905 82%, 07Antalya Spor07 18%.
GALATARAY1905 - 07Antalya Spor07 0:8

48e minuut.
Yanal geeft een hoge lob. Arslan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ćmikiewicz neemt vlug de vrije trap. Daar is Zicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mitoraj passt de bal met de wreef. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu passt de bal met de wreef. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kartal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandrowski onderschept slim de pass. Craioveanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Zicu de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zicu rent richting de bal. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu passt de bal in één keer door. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kolat probeert wanhopig de bal te grijpen. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu draait met de bal, schiet en ... Kolat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - 07Antalya Spor07 0:9

58e minuut.
Erden speelt de bal door. Klungelig pakt Arslan de bal. Zicu rent richting de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ... Kolat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - 07Antalya Spor07 0:10

60e minuut.
Kolat trapt de bal weg van het doel. Bandrowski kan de bal niet met de borst controleren. Bandrowski probeert naar een medespeler te passen. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Şahinel geeft een hoge lob. Bandrowski is nu in balbezit. Bandrowski passt de bal met de wreef. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bandrowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Craioveanu de bal. Craioveanu met een sublieme pass. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - 07Antalya Spor07 0:11

65e minuut.
Arslan rent richting de bal. Mitoraj onderschept slim de pass. Mitoraj probeert naar een medespeler te passen. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - 07Antalya Spor07 0:12

74e minuut.
Erden rent richting de bal. Năstăsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsescu met een sublieme pass. Zicu rent richting de bal. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Năstăsescu geeft een hoge lob. Zicu is nu in balbezit. Zicu draait met de bal, schiet en ... Kolat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Ćmikiewicz passt de bal met de wreef. Herner bereikt de bal nog maar net als eerste. Herner geeft de bal voor. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - 07Antalya Spor07 0:13

81e minuut.
Arslan probeert naar een medespeler te passen. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu speelt de bal door. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Aktürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu onderschept slim de pass. Craioveanu speelt de bal door. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Craioveanu met een sublieme pass. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj passt de bal zonder na te denken. Zicu rent richting de bal. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATARAY1905 - 07Antalya Spor07 0:14

86e minuut.
Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu passt de bal met de wreef. Bandrowski met een sublieme pass. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Năstăsescu passt de bal in één keer door. Herner is nu in balbezit. Herner met een sublieme pass. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Sepetçi onderschept slim de pass. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel. Kolat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATARAY1905 82%, 07Antalya Spor07 18%.
GALATARAY1905 - 07Antalya Spor07 0:14