Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kzk FB_Gecekusu035
442 Tactiek yeni deneme
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 32
zwak Schieten solide
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
Aviz speelt de bal door. Decebal rent richting de bal. Decebal probeert naar een medespeler te passen. Sancar is nu in balbezit. Sancar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Aviz passt de bal zonder na te denken. Kelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fer begaat een overtreding. Fer krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Klungelig pakt Buğday de bal. Fer met een sublieme pass. Decebal rent richting de bal. Sancar rent richting de bal. Sancar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Sancar is nu in balbezit. Sancar passt de bal met de wreef. Aviz speelt de bal door. Decebal is nu in balbezit. Decebal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ateşalan met een sublieme pass. Sancar rent richting de bal. Çoban rent richting de bal. Sancar onderschept slim de pass. Sancar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ovedenie probeert naar een medespeler te passen. Ateşalan rent richting de bal. Ateşalan passt de bal zonder na te denken. Sancar is nu in balbezit. Sancar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Buğday rent richting de bal. Buğday passt de bal met de wreef. Ateşalan met een sublieme pass. Decebal rent richting de bal. Decebal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - FB_Gecekusu035 0:1

38e minuut.
Gevrek rent richting de bal. Gevrek geeft de bal voor. Aviz met een sublieme pass. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - FB_Gecekusu035 0:2

43e minuut.
Ateşalan speelt de bal door. Decebal rent richting de bal. Decebal passt de bal met de wreef. Sancar is nu in balbezit. Sancar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sancar met een sublieme pass. Decebal is nu in balbezit. Decebal haalt uit met een fantastische trap. Ardıçoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - FB_Gecekusu035 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kzk 56%, FB_Gecekusu035 44%.
kzk - FB_Gecekusu035 0:3

46e minuut.
Aviz is nu in balbezit. Aviz passt de bal met de wreef. Çoban is nu in balbezit. Sancar onderschept slim de pass. Sancar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Fer geeft een hoge lob. Decebal kopt de bal weg. Ardıçoğlu is nu in balbezit. Sancar verovert de bal door een tackle van achteren. Sancar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Hasanoğlu speelt de bal door. Ateşalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalan passt de bal met de wreef. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - FB_Gecekusu035 0:4

50e minuut.
Derli met een sublieme pass. Çoban heeft problemen om de bal te vangen. Buğday bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar rent richting de bal. Sancar schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Kelleci verovert de bal door een tackle van achteren. Kelleci geeft een lange en hoge pass. Ovedenie geeft een hoge lob. Sancar rent richting de bal. Sancar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Çoban bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviz verovert de bal door een tackle van achteren. Aviz passt de bal in één keer door. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - FB_Gecekusu035 0:5

61e minuut.
Fer is nu in balbezit. Fer passt de bal met de wreef. Ateşalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal rent richting de bal. Decebal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - FB_Gecekusu035 0:6

64e minuut.
Fer geeft een lange en hoge pass. Ardıçoğlu kopt de bal weg. Decebal is nu in balbezit. Decebal draait met de bal, schiet en ... Kaçan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - FB_Gecekusu035 0:7

65e minuut.
Şahbaz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Hasanoğlu geeft de bal voor. Şahbaz probeert de bal aan de voet te houden. Sancar rent richting de bal. Sancar schiet op doel. Ardıçoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - FB_Gecekusu035 0:8

70e minuut.
Şahbaz rent richting de bal. Decebal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ardıçoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sancar is nu in balbezit. Sancar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Sekin komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Sekin de bal. Sekin schiet op doel. Kaçan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aviz de bal onder controle te krijgen. Aviz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - FB_Gecekusu035 0:9

75e minuut.
Akça komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Güneştepe probeert de bal aan de voet te houden. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal met een sublieme pass. Akça bereikt de bal nog maar net als eerste. Akça draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kzk - FB_Gecekusu035 0:10

90e minuut.
Aviz probeert naar een medespeler te passen. Buğday rent richting de bal. Decebal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Decebal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kzk 77%, FB_Gecekusu035 23%.
kzk - FB_Gecekusu035 0:10
kzk