Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultraslan GS kocaelispor41
otobüs Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 18
very good Schieten average
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Capota rent richting de bal. Capota geeft een hoge lob. Daar is Üçdağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petasz is nu in balbezit. Petasz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Perinçek rent richting de bal. Cunegato onderschept slim de pass. Cunegato passt de bal in één keer door. Petasz is nu in balbezit. Petasz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Petasz is nu in balbezit. Petasz passt de bal zonder na te denken. Cunegato is nu in balbezit. Cunegato haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Üçdağ de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karabelas zal de hoekschop nemen. Petasz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bahçebozan kopt de bal weg. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota speelt de bal door. Karabelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabelas geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Küllüoğlu trapt de bal weg van het doel. Karabelas kopt de bal weg. Petasz heeft problemen om de bal te vangen. Cunegato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato draait met de bal, schiet en ... Küllüoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Karabelas probeert naar een medespeler te passen. Cunegato is nu in balbezit. Cunegato met een sublieme pass. Petasz is nu in balbezit. Petasz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Karabelas rent richting de bal. Kaptan onderschept slim de pass. Lambert onderschept slim de pass. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kocaelispor41 1:0

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Küllüoğlu trapt de bal weg van het doel. Lambert kopt de bal weg. Cunegato rent richting de bal. Cunegato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kocaelispor41 2:0

32e minuut.
Chuba rent richting de bal. Karabelas rent richting de bal. Klungelig pakt Karabelas de bal. Karabelas geeft een lange en hoge pass. Petasz maakt een snoekduik en kopt de bal. Küllüoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Tıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz onderschept slim de pass. Petasz probeert naar een medespeler te passen. Cunegato rent richting de bal. Cunegato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bahçebozan verovert de bal door een tackle van achteren. Bahçebozan speelt de bal door. Johns probeert naar een medespeler te passen. Kaptan is nu in balbezit. Kaptan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chuba kopt de bal weg. Cunegato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato met een sublieme pass. Karabelas heeft problemen om de bal te vangen. Karabelas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultraslan GS 22%, kocaelispor41 78%.
ultraslan GS - kocaelispor41 2:0

53e minuut.
Capota passt de bal met de wreef. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz speelt de bal door. Cunegato rent richting de bal. Cunegato draait met de bal, schiet en ... Küllüoğlu bokst de bal weg. Üçdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçdağ geeft een hoge lob. Karabelas kan de bal niet met de borst controleren. Karabelas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Karabelas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cunegato de bal. Cunegato passt de bal met de wreef. Petasz rent richting de bal. Petasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kocaelispor41 3:0

59e minuut.
Klungelig pakt İlkeren de bal. Petasz rent richting de bal. İlkeren schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, İlkeren moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! İlkeren schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

61e minuut.
Demirefe probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Capota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petasz rent richting de bal. Petasz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cunegato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cunegato rent richting de bal. Üçdağ rent richting de bal. Cunegato verovert de bal door een tackle van achteren. Petasz is nu in balbezit. Petasz draait met de bal, schiet en ... Küllüoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cunegato rent richting de bal. Cunegato haalt uit met een fantastische trap. Küllüoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz haalt uit met een fantastische trap. Küllüoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kocaelispor41 4:0

67e minuut.
Daar is Lambert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambert passt de bal in één keer door. Cunegato met een sublieme pass. Petasz is nu in balbezit. Petasz haalt uit met een fantastische trap. Küllüoğlu bokst de bal weg. Cunegato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - kocaelispor41 5:0

70e minuut.
Capota heeft problemen om de bal te vangen. Capota passt de bal met de wreef. Üçdağ rent richting de bal. Cunegato verovert de bal door een tackle van achteren. Cunegato haalt uit met een fantastische trap. Küllüoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Lambert onderschept slim de pass. Lambert geeft de bal voor. Demirefe kopt de bal weg. Cunegato heeft problemen om de bal te vangen. Cunegato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cunegato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karabelas met een snelle inworp. Lambert geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capota met een snelle inworp. Lambert met een sublieme pass. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultraslan GS 14%, kocaelispor41 86%.
ultraslan GS - kocaelispor41 5:0