Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÇağSpor FC ultraslan GS
Normal Tactiek otobüs
31% Balbezit 69%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 44.3
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Bartan is nu in balbezit. Cunegato verovert de bal door een tackle van achteren. Cunegato passt de bal zonder na te denken. Petasz is nu in balbezit. Petasz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Petasz is nu in balbezit. Petasz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Valibeyoğlu trapt de bal weg van het doel. Capota kopt de bal weg. Klungelig pakt Cunegato de bal. Petasz rent richting de bal. Petasz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Karabelas onderschept slim de pass. Karabelas geeft een lange en hoge pass. Valibeyoğlu kopt de bal weg. Petasz rent richting de bal. Petasz draait met de bal, schiet en ... Serinyel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karabelas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lambert komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cunegato zal de hoekschop nemen. Parthenis rent richting de bal. Parthenis schiet op doel. Serinyel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - ultraslan GS 0:1

13e minuut.
Cunegato passt de bal met de wreef. Lambert is nu in balbezit. Cunegato probeert naar een medespeler te passen. Petasz is nu in balbezit. Petasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - ultraslan GS 0:2

16e minuut.
Stoychev passt de bal zonder na te denken. Capota rent richting de bal. Capota passt de bal zonder na te denken. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Johns met een sublieme pass. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert passt de bal in één keer door. Petasz is nu in balbezit. Petasz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Capota is nu in balbezit. Capota draait met de bal, schiet en ... Demirezen kopt de bal weg. Capota rent richting de bal. Capota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Serinyel met een harde bal richting middenveld. Lambert met een sublieme pass. Cunegato rent richting de bal. Cunegato schiet op doel. Serinyel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Taşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato verovert de bal door een tackle van achteren. Cunegato passt de bal zonder na te denken. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - ultraslan GS 0:3

27e minuut.
Kurutluoğlu met een sublieme pass. Lambert rent richting de bal. Lambert speelt de bal door. Petasz heeft problemen om de bal te vangen. Petasz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - ultraslan GS 0:4

31e minuut.
Lambert passt de bal zonder na te denken. Chuba is nu in balbezit. Chuba geeft de bal voor. Cunegato is nu in balbezit. Cunegato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - ultraslan GS 0:5

37e minuut.
Capota met een snelle inworp. Petasz rent richting de bal. Valibeyoğlu is nu in balbezit. Valibeyoğlu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Serinyel de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇağSpor FC - ultraslan GS 0:6

43e minuut.
Valibeyoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lambert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cunegato is nu in balbezit. Cunegato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇağSpor FC 82%, ultraslan GS 18%.
ÇağSpor FC - ultraslan GS 0:6

48e minuut.
Parthenis probeert de bal met de borst te controleren. Cunegato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petasz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Taşçı onderschept slim de pass. Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert passt de bal met de wreef. Cunegato rent richting de bal. Cunegato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Petasz rent richting de bal. Petasz met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurutluoğlu de bal. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Capota is nu in balbezit. Capota passt de bal met de wreef. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Demirezen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Regőczi geeft de bal voor. Cunegato rent richting de bal. Demirezen is nu in balbezit. Cunegato rent richting de bal. Cunegato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Valibeyoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Cunegato rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valibeyoğlu. Cunegato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cunegato neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇağSpor FC 80%, ultraslan GS 20%.
ÇağSpor FC - ultraslan GS 0:6