Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FB_Gecekusu035 GALATARAY1905
yeni deneme Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 19.7
solide Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Aviz passt de bal met de wreef. Kartal is nu in balbezit. Decebal verovert de bal door een tackle van achteren. Decebal schiet op doel. Kolat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - GALATARAY1905 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Fer de bal. Fer geeft de bal voor. Şahinel onderschept slim de pass. Ateşalan is nu in balbezit. Ateşalan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fer geeft een lange en hoge pass. Ateşalan maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Baykan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decebal is nu in balbezit. Decebal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kütük bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadam verovert de bal door een tackle van achteren. Karadam passt de bal met de wreef. Arslan is nu in balbezit. Arslan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Karadam rent richting de bal. Karadam met een sublieme pass. Kütük geeft de bal voor. Sancar rent richting de bal. Sancar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - GALATARAY1905 2:0

28e minuut.
Ateşalan geeft de bal voor. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinel verovert de bal door een tackle van achteren. Decebal verovert de bal door een tackle van achteren. Decebal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Decebal rent richting de bal. Decebal speelt de bal door. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar haalt uit met een fantastische trap. Kolat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kütük kopt de bal weg. Decebal is nu in balbezit. Decebal probeert naar een medespeler te passen. Sancar rent richting de bal. Sancar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Şahinel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - GALATARAY1905 3:0

35e minuut.
Ateşalan rent richting de bal. Ateşalan geeft een lange en hoge pass. Kartal probeert de bal aan de voet te houden. Sancar is nu in balbezit. Sancar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Decebal probeert naar een medespeler te passen. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar onderschept slim de pass. Sancar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Arslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie speelt de bal door. Arslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arslan draait met de bal, schiet en ... Yıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Fer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviz passt de bal in één keer door. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal schiet op doel. Kolat bokst de bal weg. Sancar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - GALATARAY1905 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FB_Gecekusu035 37%, GALATARAY1905 63%.
FB_Gecekusu035 - GALATARAY1905 4:0

48e minuut.
Fer probeert naar een medespeler te passen. Aviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviz passt de bal met de wreef. Sancar is nu in balbezit. Sancar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Hasanoğlu rent richting de bal. Hasanoğlu passt de bal in één keer door. Şahinel rent richting de bal. Şahinel geeft een hoge lob. Fer geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sancar is nu in balbezit. Sancar haalt uit met een fantastische trap. Kolat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Ateşalan rent richting de bal. Ateşalan geeft de bal voor. Şahinel rent richting de bal. Sancar verovert de bal door een tackle van achteren. Sancar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - GALATARAY1905 5:0

54e minuut.
Erden is nu in balbezit. Hasanoğlu is nu in balbezit. Hasanoğlu passt de bal zonder na te denken. Sancar is nu in balbezit. Sancar schiet op doel. Kolat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Decebal rent richting de bal. Decebal geeft een lange en hoge pass. Şahinel probeert de bal aan de voet te houden. Fer is nu in balbezit. Fer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Aviz speelt de bal door. Ateşalan heeft problemen om de bal te vangen. Ateşalan geeft de bal voor. Sancar is nu in balbezit. Sancar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kütük bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütük geeft een lange en hoge pass. Sancar kopt de bal weg. Decebal heeft problemen om de bal te vangen. Decebal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - GALATARAY1905 6:0

68e minuut.
Doeltrap. Şahbaz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hasanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Şahinel is nu in balbezit. Sancar onderschept slim de pass. Sancar draait met de bal, schiet en ... Kolat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FB_Gecekusu035 - GALATARAY1905 7:0

69e minuut.
Erden speelt de bal door. Daar is Arslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decebal onderschept slim de pass. Decebal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Sekin komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kandilli met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Şahinel de bal. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar draait met de bal, schiet en ... Kolat probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Akça komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ateşalan kopt de bal weg. Kütük rent richting de bal. Kütük speelt de bal door. Akça bereikt de bal nog maar net als eerste. Akça haalt uit met een fantastische trap. Kolat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FB_Gecekusu035 25%, GALATARAY1905 75%.
FB_Gecekusu035 - GALATARAY1905 7:0