Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAMANCI FK 07Antalya Spor07
Normal Tactiek delidumrul
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 45.1
slecht Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Zicu verovert de bal door een tackle van achteren. Zicu passt de bal met de wreef. Bandrowski speelt de bal door. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Bandrowski passt de bal met de wreef. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu passt de bal zonder na te denken. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:1

4e minuut.
Craioveanu onderschept slim de pass. Craioveanu passt de bal in één keer door. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:2

4e minuut.
Dokuz met een sublieme pass. Klungelig pakt Erdoğan de bal. Mitoraj is nu in balbezit. Zicu rent richting de bal. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:3

6e minuut.
Bandrowski rent richting de bal. Bandrowski passt de bal met de wreef. Năstăsescu speelt de bal door. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bandrowski is nu in balbezit. Bandrowski passt de bal in één keer door. Zicu is nu in balbezit. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Năstăsescu de bal. Năstăsescu passt de bal met de wreef. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj haalt uit met een fantastische trap. Korukoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:4

15e minuut.
Bandrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandrowski geeft een lange en hoge pass. Zicu rent richting de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ... Korukoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Herner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gündüzer komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Gündüzer is nu in balbezit. Gündüzer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zicu draait met de bal, schiet en ... Korukoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:5

23e minuut.
Gündüzer is nu in balbezit. Gündüzer passt de bal in één keer door. Zicu is nu in balbezit. Zicu schiet op doel. Korukoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:6

24e minuut.
Inworp. Gündüzer met een snelle inworp. Craioveanu met een sublieme pass. Zicu rent richting de bal. Zicu schiet op doel. Korukoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Can de bal. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel. Korukoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:7

26e minuut.
Klungelig pakt Craioveanu de bal. Craioveanu met een sublieme pass. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Can de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lucchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Lucchetti geeft een lange en hoge pass. Mitoraj kopt de bal weg. Zicu rent richting de bal. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:8

34e minuut.
Gündüzer rent richting de bal. Gündüzer passt de bal met de wreef. Craioveanu speelt de bal door. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Mitoraj controleert de bal met de borst. Baloğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitoraj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zicu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Korukoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:9

38e minuut.
Laçin rent richting de bal. Gündüzer onderschept slim de pass. Gündüzer probeert naar een medespeler te passen. Zicu is nu in balbezit. Zicu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj schiet op doel. Korukoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:10

39e minuut.
Dokuz met een sublieme pass. Daar is Erdoğan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Korukoğlu trapt de bal weg van het doel. Năstăsescu kopt de bal weg. Zicu rent richting de bal. Zicu schiet op doel. Korukoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:11

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gündüzer met een snelle inworp. Zicu is nu in balbezit. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAMANCI FK 81%, 07Antalya Spor07 19%.
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:11

49e minuut.
Korukoğlu met een harde bal richting middenveld. Gelgit is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bandrowski. Bandrowski krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Craioveanu heeft problemen om de bal te vangen. Mitoraj is nu in balbezit. Zicu rent richting de bal. Zicu draait met de bal, schiet en ... Korukoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:12

62e minuut.
Lucchetti geeft een hoge lob. Can kopt de bal weg. Gümüştan rent richting de bal. Zicu onderschept slim de pass. Zicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:13

64e minuut.
Gündüzer onderschept slim de pass. Gündüzer speelt de bal door. Craioveanu met een sublieme pass. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj draait met de bal, schiet en ... Korukoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj onderschept slim de pass. Mitoraj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:14

71e minuut.
Bandrowski is nu in balbezit. Bandrowski passt de bal in één keer door. Zicu rent richting de bal. Zicu schiet op doel. Korukoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:15

74e minuut.
Acıbadem met een snelle inworp. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu met een sublieme pass. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:16

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gündüzer neemt de hoekschop. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu geeft een hoge lob. Mitoraj springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Can, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dokuz rent richting de bal. Năstăsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsescu met een sublieme pass. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Bandrowski met de inworp. Craioveanu probeert naar een medespeler te passen. Bandrowski is nu in balbezit. Bandrowski geeft een lange en hoge pass. Zicu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zicu rent richting de bal. Klungelig pakt Mitoraj de bal. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAMANCI FK 72%, 07Antalya Spor07 28%.
SAMANCI FK - 07Antalya Spor07 0:17