Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
07Antalya Spor07 kzk
delidumrul Tactiek 442
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 19.3
very good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ocipka speelt de bal door. Klungelig pakt Grubizna de bal. Grubizna geeft de bal voor. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Karaibrahimgil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kwilosz onderschept slim de pass. Kwilosz met een sublieme pass. Gündüzer speelt de bal door. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Karaibrahimgil bokst de bal weg. Klungelig pakt Kaçan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - kzk 1:0

19e minuut.
Kwilosz speelt de bal door. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski passt de bal zonder na te denken. Drăgoi heeft problemen om de bal te vangen. Drăgoi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Fejerešák trapt de bal weg van het doel. Kwilosz kopt de bal weg. Daar is Kelleci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi schiet op doel. Ardıçoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Güneştepe geeft een lange en hoge pass. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluco onderschept slim de pass. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - kzk 2:0

39e minuut.
Ocipka geeft een hoge lob. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Güneştepe zijn tegenspeler op de grond. Güneştepe krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Maluco speelt de bal door. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski passt de bal met de wreef. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 21%, kzk 79%.
07Antalya Spor07 - kzk 2:0

48e minuut.
Węgorowski passt de bal zonder na te denken. Gündüzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gündüzer passt de bal zonder na te denken. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kaçan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Gevrek heeft problemen om de bal te vangen. Maluco probeert naar een medespeler te passen. Kwilosz probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Grubizna probeert naar een medespeler te passen. Gündüzer is nu in balbezit. Gündüzer passt de bal met de wreef. Węgorowski rent richting de bal. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - kzk 3:0

54e minuut.
Kondev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondev passt de bal in één keer door. Węgorowski speelt de bal door. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Maluco rent richting de bal. Maluco passt de bal in één keer door. Węgorowski is nu in balbezit. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Karaibrahimgil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Maluco kopt de bal weg. Gündüzer rent richting de bal. Gündüzer probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Kondev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluco probeert naar een medespeler te passen. Kwilosz speelt de bal door. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski schiet op doel. Karaibrahimgil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maluco bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğday bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maluco zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Maluco moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Maluco schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

61e minuut.
Ngetich geeft de bal voor. Kelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gündüzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gündüzer passt de bal zonder na te denken. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Karaibrahimgil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Çoban is nu in balbezit. Ngetich onderschept slim de pass. Ngetich met een sublieme pass. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - kzk 4:0

69e minuut.
Güneştepe is nu in balbezit. Węgorowski onderschept slim de pass. Węgorowski probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kwilosz probeert naar een medespeler te passen. Kondev geeft een lange en hoge pass. Drăgoi heeft problemen om de bal te vangen. Gündüzer rent richting de bal. Gündüzer passt de bal in één keer door. Karaibrahimgil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi met een sublieme pass. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. Karaibrahimgil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Buğday onderschept slim de pass. Buğday geeft de bal voor. Ocipka kopt de bal weg. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski geeft de bal voor. Kelleci heeft problemen om de bal te vangen. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz passt de bal in één keer door. Kaçan geeft de bal voor. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - kzk 5:0

83e minuut.
Keçeciler passt de bal met de wreef. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsel is nu in balbezit. Drăgoi verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - kzk 6:0

88e minuut.
Kwilosz kopt de bal weg. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski passt de bal in één keer door. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 26%, kzk 74%.
07Antalya Spor07 - kzk 6:0
kzk